@Tasogare öncelikle benim her ne kadar bireysel fikirlerimi sunmuş olmamın yanında sizde bir diplomat değil ve kendi tecrübeleriniz ile bu kadar kesin konuşuyorsunuz 2. side. atmışsın tutmuşsun diye boş boş konuşma. sen olayı nereye taşımaya çalışıyorsun. bir tane karbon az satılsın diye falan banane ne satılırsa satılsın. bende şuan karbon kullanıyorum. ve gayet tedirgin kullanıyorum. çok önceden görmüştüm şuan arattım fakat bulamadım. canyon marka yasladığı yerden düşüp kırılmıştı ve firmaya mail atan arakdaşa 750 usd karşılığında yenileyeceği söylenmiş fakat arkadaş kabul etmemişti. pedal çıkmadığı için de specialized arka bacağında çatlak oluşan bir konu vardı. olmayan birşeyi söyleyecek değiliz. focus kadro sele borusunu çatlatan arkadaşın konusu da mevcut. bu konuştuklarım. mtb değil karbon yol bisikletidir. Mehmet keskin arkadaşımızın da kadrosu 60 kmh civarında belirttiğim şekilde inişte arka tekeri kurtaramadığı için arka üst bacakların alt bölümlerinden kırıldı. bak burada senin saçma reddetmelerine cevap veriyorum yani olabilir öyle bir açı denk gelir çat diye kırılır ve kırılıyor da zaten. karbonu sen mi ürettin yani yayılıp satılmasından sen mi sorumlusun.