Olay yerinden bildiriyorum, jantım kurtuldukozmetik olarak bugünün hatırasını taşıyacağım sadece Sohbeti için de işçiliği için de yeniden buradan da teşekkür ediyorum Red Bisiklet Taner Abi'ye260586 dosyayı görüntüle
Yapılan işlem tam olarak nedir? Baya güzel duruyor. İşinin ehli usta bulmak zor.
Batuhan geri bildirim için sağolasın. Tatsız bir kazanın, usta bir el tarafından düzeltilmesi güzel bir durum. İyi sürüşlerin olsun.Olay yerinden bildiriyorum, jantım kurtuldukozmetik olarak bugünün hatırasını taşıyacağım sadece Sohbeti için de işçiliği için de yeniden buradan da teşekkür ediyorum Red Bisiklet Taner Abi'ye260586 dosyayı görüntüle
Onarılsa da güvenmeyin. Alüminyum çelik gibi düzeltilip aynı şekilde kullanılamıyor, metal eğildiğinde mikro çatlaklar oluşuyormuş. Tabi kullanan olur ama jant gibi sürekli yük altında olan ve kırılma durumunda kazaya yol açacak bir yerde çok tehlikeli olacağı kanaatindeyim.273362 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar görüntüyü sahibinden.com üzerinden aldım jantın sadece sağ tarafındaki eğikliği düzeltmek için önerebileceğiniz çözümler nedir?Ya da bunu onarabilecek bir bisiklet ustası var mıdır bilinen?
Bir sorun olmaz, 1 saatlik hassas bir kurbağacık operasyonu ile düzeltilir. Alüminyum, karbon gibi gevrek (kırılgan) materyal olmadığı için bir sorun olmaz.273362 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar görüntüyü sahibinden.com üzerinden aldım jantın sadece sağ tarafındaki eğikliği düzeltmek için önerebileceğiniz çözümler nedir?Ya da bunu onarabilecek bir bisiklet ustası var mıdır bilinen?
Bende öyle düşünmüştümBir sorun olmaz, 1 saatlik hassas bir kurbağacık operasyonu ile düzeltilir. Alüminyum, karbon gibi gevrek (kırılgan) materyal olmadığı için bir sorun olmaz.
Hocam kesinlikle düzeltip kullanmayın işlem sırasında gözle göremediğiniz çatlaklar oluşabilir jantın lastiğin tasarrufu olmaz biraz masraf edip yeni bir çember alın273362 dosyayı görüntüle
Hocam Token marka kazali bir janti 2 sene evel forumdan @makaram nam-ı deger "mor suluk kafesli yârim" adli arkadastan aldim.( hsjzhsjskskjs Hshzhs HSHSHSHSH) Ön jant 8 seklindeydi. Nasil o hale geldi bilemicem de Bursa'dan Esat ustaya duzelttirdim 2 senedir sorunsuz kullaniyorum.Onarılsa da güvenmeyin. Alüminyum çelik gibi düzeltilip aynı şekilde kullanılamıyor, metal eğildiğinde mikro çatlaklar oluşuyormuş. Tabi kullanan olur ama jant gibi sürekli yük altında olan ve kırılma durumunda kazaya yol açacak bir yerde çok tehlikeli olacağı kanaatindeyim.
Benzer bir şey başıma geldiğinde çok istedim kurtarmayı, ama sorduğum düzgün bisikletçiler tamir etmeyi de kabul etmedi ve önermediler.
Evet hocam aynen. Bi noktasi var benim ön jantin . O noktada hafif titreme yapiyor ama bende kendimi " abs frenleme teknolojisi ehehe" diye avutuyorum napalim.Tecrübe eden forumdaşların da dediği gibi düzelttirilip kullanılabilir. Fakat birdaha asla eskisi gibi %100 frenleme performansı vermeyeceğini eklemem lazım. Bakkala, markete gitmek için kullanılabilir. Fakat yüksek hızlarda ya da yokuş aşağı frene her asıldığınızda jantın o tamirli bölgesini parmaklarınızda hissedeceksiniz ve ben bunu hiç güvenli bulmayıp, jantı kısa bir süre sonra elden çıkarmak zorunda kalmıştım üstelik çok da sevdiğim bir janttı (mavic ksyrium elite)

Ne kadar onarılıp tamir edilse bile eski haline döneceğini hiç zannetmiyorum.Gördüğüm kadarı ile bu basit bir çarpma veya sürtme tarzı bir hasara benzemiyor.Bence imkanınız varsa hiç risk almadan yenisini talep edinizArkadaşlar yarışa giderken taşıma için verdiğim bisikletin jantında taşıma esnasında bir hasar oluşmuş. Büyük ihtimalle römorkun demir kenarına çarptı. Taşıyan klüp tamir ettirelim dedi. Fren yüzeyi hasar görmüş tamir olurmu ki diye sordum, yaptırıp size dönüş yapalım dediler. Ne şekilde tamir edecekler bilemiyorum. Yine de içim rahat etmedi, sonuçta yüksek hızlara çıkıyoruz ve fren yüzeyi hasar görmüş. Jant çemberi değişse sorun yok ama tamirat nasıl olur bilemedim. Resmî aşağıya ekliyorum. Sizce böyle bir hasarın onarımı mümkün mü?
296781 dosyayı görüntüle296782 dosyayı görüntüle
Olay yerinden bildiriyorum, jantım kurtuldukozmetik olarak bugünün hatırasını taşıyacağım sadece Sohbeti için de işçiliği için de yeniden buradan da teşekkür ediyorum Red Bisiklet Taner Abi'ye260586 dosyayı görüntüle
Merhaba benim jantımdada ezik var bir tarafındaOlay yerinden bildiriyorum, jantım kurtuldukozmetik olarak bugünün hatırasını taşıyacağım sadece Sohbeti için de işçiliği için de yeniden buradan da teşekkür ediyorum Red Bisiklet Taner Abi'ye260586 dosyayı görüntüle