Scudo Sports

Altından yapılmış bisiklet

Scudo
Ek yerlerinde sanırım inci falan mı var..Yoksa süs mü?Oda inci falansa bunun her yeri rijit olmasa da önemli değil.Her yeri paradır bunun...:) Paylaşımın için tşk ler..İyi Forumlar.
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Buda benden olsun.

Bunun yerine 3-4 tarz son model bisiklet alırdım.Niye diye soracak olursanız.Hayati mesele olmasın diye..İyi Forumlar..

@Eren AYDIN

Yook Erenim ya nerdee.Canıma kastım mı var.Yakarlar adana da beni..
Yorumun için tşk ler..

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Hemde Fixed :)
Arka tekerleği kilitler kilitlemez dağılır :)

bunu ancak Lance satın alabilir sanıyorum.

bence gereksiz bişey altından bisiklet üretmek ancak paylaşım için teşekkürler.

Bunu görünce aklıma Pinarello nun arabesk modeli aklıma geldi :)

Bunlar tabiki binmek için değil sergilemek için... Tıpkı altın kaplama ferrariler gibi :)

• Beğen
Tepkiler: sadana ve d.berkay
binsem bile frene basamam yha altın erir gider bide olmaz guç tekımının oralar bi taşdan geçerken bile elmas düştü düşecek die korkarım:D neyse alamasakda suyuna banalım :D

• Beğen
Tepkiler: seda ak
Paylaşım için teşekkürler.

Daha önce forumda verilmişti bu bisikletin konusu.Üzerindeki süslemelerde elmas diğer aksamlar da altın kaplama altından yapılma değil.Değeri çok fazla ve böyle bir bisiklette hala nasıl oluyor da kadro rijit gözükmüyor diye tartışabiliyorsunuz anlamıyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: onder
İnsanlar mesleklerini, hobilerini, sevdikleri herhangi birşeyi temsil eden objeleri asırlardır yapıyor. Altından yapılmış bir bisikleti çok görmeyin. Demek ki bisikleti bu kadar çok seven insanlar var.

@Önder Tarım

evet 2 kere açılmıştı.. hatta ikincisini ben açmıştım :)
bisiklet altın kaplama ve üzerindekiler Swarovski Kristalleri oluyor. Fiyatı 100-150bin euro civarındaydı yanılmıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
millet ne yapacağını şaşırmış

kusura bakmayın biraz araştırdım ama forumda göremeyince bende açtım konuyu siz bisiklet severler görsün diye
suçluysam cezalandırın :)

@Ferhat Özben

Onbinlerce konu , yüzbinlerce mesaj arasında bulmak çok kolay değil.
Forumumuzun büyüklüğü bir kez daha ortaya çıkmış oluyor.
Teşekkürler

ya yaptınızda insan gold zincir takmaz mı şunaa

Geri