Ek yerlerinde sanırım inci falan mı var..Yoksa süs mü?Oda inci falansa bunun her yeri rijit olmasa da önemli değil.Her yeri paradır bunun... Paylaşımın için tşk ler..İyi Forumlar.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Buda benden olsun.
Bunun yerine 3-4 tarz son model bisiklet alırdım.Niye diye soracak olursanız.Hayati mesele olmasın diye..İyi Forumlar..
binsem bile frene basamam yha altın erir gider bide olmaz guç tekımının oralar bi taşdan geçerken bile elmas düştü düşecek die korkarım neyse alamasakda suyuna banalım
Daha önce forumda verilmişti bu bisikletin konusu.Üzerindeki süslemelerde elmas diğer aksamlar da altın kaplama altından yapılma değil.Değeri çok fazla ve böyle bir bisiklette hala nasıl oluyor da kadro rijit gözükmüyor diye tartışabiliyorsunuz anlamıyorum.
İnsanlar mesleklerini, hobilerini, sevdikleri herhangi birşeyi temsil eden objeleri asırlardır yapıyor. Altından yapılmış bir bisikleti çok görmeyin. Demek ki bisikleti bu kadar çok seven insanlar var.
evet 2 kere açılmıştı.. hatta ikincisini ben açmıştım
bisiklet altın kaplama ve üzerindekiler Swarovski Kristalleri oluyor. Fiyatı 100-150bin euro civarındaydı yanılmıyorsam.