Scudo Sports

Altın Elbiseli Adam Bisiklet Röportajı

Scudo
Düşüncelerimize tercüman olmuş resmen...

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@İki Teker Bir Adam Aman allahım, şu videoyu koyun ana habere yemin ediyorum, topu dikerler :) Kafa yapılarını illa başkaları şekillendirecek, bunu istiyorlar. Bu arada teşekkürler video için.

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Barkın abim doğru söylüyor. Bisiklet kanallarının yanısıra motosiklet kanallarını da takip ediyorum. Hepsinde de gördüğüm kimsenin kimseye saygısı yok. Herkes herkesin üstüne çıkmaya çalışıyor. Kendi halinde emniyet şeridinde sakin sakin gitmeye çalışırken bile öküzün biri emniyet şeridine dalıp canınızı riske atabiliyor.
Kimsenin tatlı dilden, ahlaktan haberi yok. O yüzden cezalar uygulanmalı. Bakın yeni cezalar getirilmeli demiyorum. Sadece ''Uygulansın''.
Gerçi başımızdaki zat bile anayasayı tanımıyorken böyle bir şey mümkün mü onu da siz düşünün.

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
ALTIN elbiseli adam bendeki bu ilhamın başlamasındaki tek sebeptir iki sevdiğim adam süper video olmuş!
:harika:

barkin abi adamdir. dedigi seyler cidden cok dogru ve mantikli. dayicaksin insanogluna cezayi bak bakalim gelip seni yaya gecidinde, ust gecitte bulup ezebiliyor mu? Karşıdan karşıya geçen yayayı görünce gaza basan ayı türünü bir tek Türkiye sokaklarında görürsün, dünya da nesli tükenmiştir..

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
@İki Teker Bir Adam
güzel bir röportaj olmuş
eğer o sen isen biraz daha kasılabilirdin.
omuzlarını geriye atıp kafanı kaldırabilirdin.
hani pısırık gibi durmuşsun hafiften.kendini altsınıfa sokmuşsun.
aea ile aynı level gibi durmalıydın.

ileriki röportajların için söylüyorum

Çare odun !

Barkın abinin dediği gibi vereceksin odunu, dayicaksın hapis cezasını bakın sonra bisikletlilere olan saygıya !

Abi daha insanlar bisikletinde o yolda kullanma hakkı oldugunu bılmıyor ilk önce bunu ogretmemiz lazım kaldırımdan gıt kaldırımdan dıye bagıran bagrana :D Gerci bundan 15 sene once felan taksımden unkapanına 2 bısıklet hızlıca ınerken polıs heyy bısıkletlıler kaldırımdan gıdın dıye bagırmıstı ama :D Allah ne verdıyse ınyoduk delıydık heralde o zamanlar.

@halil halil kompleksli bir insan değilim (aşağı veya yukarı). Ha keza Barkın hayranı olduğum bir youtuber. Öyle duruşum hissedişimden. Yine olsa yine aynı olurdum herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
@İki Teker Bir Adam
Eleştirmek zeka işi.Barkın da sen de harikasınız duruşlarınızda çok samimi önemli olan da bu

Eğitim olmadığı sürece cezalar tek başına çözüm olamaz. Bknz. Amerika Birleşik Devletleri.
Tam tersi , yani çok eğitim az ceza bile daha başarılı bir yöntemdir kanımca.
Bknz. Norveç
İnsanla uğraşmak zordur. Her türlü tedbiri alıp hem eğitime hem cezaya önem verenler de var tabii. Bknz. Almanya
Unutmadan, kanal çalışmalarınızda başarılar diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Eğitim
Eğitim
Eğitim

Geri