Scudo Sports

Alta giydiğiniz yagmurluklar (ruzgarlik değil)

barbaros soylerkaya

Aktif Üye
Tepki
22
İsim
Barbaros Söylerkaya
Bisiklet
Trek
Mrb arkadaşlar birçok markaya ve mağazaya baktığım halde altimiza giyebileceğimiz hafif bir yağmurluk bulamadım.kullanan arkadaşlar varsa nereden aldıklarını ve özelliklerini bu başlıkta paylaşalım bizden sonrakilerede referans olur.
Not lafumada buldum oda sadece alt kısmına 260 istiyor:)

Scudo
dechatlondan almıştım 3 hafta önce. tekrar aynı ürün geldi satışa sundular mı bilmiyorum.
yağmur geçirmez özelliğide var bunun.
futbol reyonundan aldım.
IMG20151010143959.jpg IMG20151010143959.jpg

varmış linki bu

(link)

@barbaros soylerkaya delta bisikletten kenandole aldım bir sürü terletme üşütme yok.

fiyatı belki decatlon vs de satılanlardan 10 kat pahalı olabilir (biraz abartmış olabilirim)ama fiyat performansı bence mukemmel

şimdiye kadar 10 tane ucuz forma termal içlik almışımdır terletmesi olsun kokusu olsun 1 2 defa kullandım en fazla hepsi çöpe gitti

spiz ve cannandole markalı formalarım termal içliklerim yağmurluk ve bisiklet pantolonlarım nerdeyse 3 senedir kullandıklarım var.

10 tane alıp çöpe atacağıma bir tane alırım senelerce kullanırım...

@chnkrmz bu ürün arkadaşın derdine çare olmaz. sanırsam arkadaş yağmurlu havada giyebileceği bir pantolon düşünüyor.

@pilot pahalıya kaçmadan herhangi alt eşorfmana sprey kullanabilir. bi sprey kutusu bi kışı atlatır. yada para döküp kaliteli altlık alabilir. artık gerisi bütçesine bağlı :)

rossmann da pantolon yağmurluk yazan bi ürün gördüm 19.90 fiyatı vardı sanırsam kıyafet üzerine giyiliyordu

Decathlon üst alt yağmurluk aldım memnunum.

@pilot
Aynen Ustad yaygın ustunde geçirip gidebileceğini birşey

@chnkrmz
Nerde ve ne marka dostum bu sprey ilginc bir çözüm olabilir

@Ozan k.
Alt yağmurluk hiç görmedim?? Resmi varmi

(link)

Bu sezon olmayabilir geçen sene aldım.

Motosikletçiler için yapılan ürünlere bakın aşağı yukarı aynı işi yaparlar...

@Ozan k.
:( motorum da var maalesef onların ürünleri çok ağır

markadan markaya farkediyor mu hiç bilmiyorum. henüz bende kullanmadım.

(link)

Yoo ben de scooter kullanıyorum çok hafifleri de var. Mutlaka bulursunuz...

@Baris Celik
Tmm bu benim aradığıma çok yakın bugün gidip bakayım MB mağazadan varsa .tşkler

Geri