Scudo Sports

İptal Edildi Alt sınıf maşa , sele , sele borusu

ronartest

Üye
Tepki
5
Maşa : Suntour XCM , RST gila vs...dengi amortisor (v-fren , siyah)
Sele Borusu : vitra , amoeba gibi ,hatta üstünde az kullanılmış bir de sele olursa dadından yinmez.mutlaka elden çıkarmak isteyenler vardır.çünkü bnm aradıklarım "atsan atılmaz , satsan satılmaz" olanlardan.
Tabii ki, az kullanılmış ve uygun fiyatlı olması tercihimdir.İstanbul-anadolu yakasındayım gelirim alırım :) ( küçük kuzenime bi bisiklet toparlicam da.)

Scudo
Sr suntour xct versek xcm nin bi alt modeli herşeyi aynı bi tek lockout yok sertlik yumuşaklık ayarı ve disk uyumu var 100 mm 40 ytl düşünüyorum ilgileniyorsan görüşelim.

malesef :( çünkü zaten SR Suntour XCT çıkartıp yerine bir üstünü koymak istiodum.teşekkürler.

slm bnde rock shox 2006 judy j3 var yapıştırmalarını söktüm 1008 sid yapıştrması yapıştırdım maşa elle kilitlemeli yaylı gayet temizdir 100 ytl ye bırakıırm..velo karbon sele var 35 e verrim amoebascud aliminyum sele borusuda var 40 da ona sayarım istersen konuşalım resim falan istersen yollarım msn adresim yakup_esbike@hotmail.com

Elimde XCM var.. Lockout,Disk uyumluluğu ve Sertlik ayarı var.. Üstündeki xcm yazısını daha yeni aldığımda söktüm.. Biraz çizikleri var.. Ancak kullanımında bi sorun yoktur..Bi de sertlik ayarı biraz zor kullanılıyor.. Ama bi sorunu yoktur.. Elden teslim yapabilirim.. Fiyat 90 ytl istiyorum.. :)

Ben satamadım.Bari sen sat Can. :D

İnşallah İbrahim :D

selam elimde bi tane sele var selle italya üretimi bianchi sele istersen resimlerini gösterebilirim 25 ytl

can_can arkadaştan sele ve sele borusunu aldım..aradıgım sadece maşa kaldı..
Duyurulur...

arkadaşlar .sele ve sele borusunu can_can dan almadım...(!?)
herneyse.. ilan günceldir..
Sele , Sele borusu ve maşa için ilan günceldir....

bende zoom maşa war biraz çizik ama saglamdır!! 15 ytl ye veriyorum!!

@fuchs169 sagol kardeş.zaten üzerinde SR suntour xct var..onu cıkarıp hafif üst model olan xcm gibi bişe var aklımda..ilgin için sagol

Elimde 2007 lockout'suz XCM. Selle Royal sele ve amoeba 6061 aluminyum sele borusu var. ilgilenirsen MSN'e ekle... erinc_hcs@msn.com

Geri