Scudo Sports

Alt bacak kas yakmak.? çizme giyemiyorum :(

dcansin

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Focus
Merhaba. Resimlerde göreceğiniz gibi kaslarla ilgili sorunum var. Kas yakmak mümkünmüdür? Çizme Olmuyor. Kot alacağım zaman beden olsa bile alt bacak ve üst bacaklar kas nedeni ile sığmıyor ve bir beden büyük kot almam gerekiyor. Bana artık kötü gelmeye başlıyor bacaklarım.
Neler yapabilirim.?
Mersiler efenim.

Dosyalar

• 12179067_10153784067764170_1592545368_n.jpg
    12179067_10153784067764170_1592545368_n.jpg
    60,1 KB · Okunma: 362
  • ssq.jpg
    ssq.jpg
    81,3 KB · Okunma: 355
Scudo
Zor ve uzun bir süreç olacak -depolanmış glikojenlerin yakılmasını vücut sonraya erteliyor :)- ama sanırım kardiyo çalışmalısınız veya düşük viteslerde epey yüksek kadans :)

• Beğen
Tepkiler: dcansin
@bua teşekkür ederim mesaj için. Spor salonunda kardiyoya ağırlık veriyorum bu sefer de üst bacak kasları daha da gelişiyor. Bunun yarışlarda bana bir ekstrası var tamam ama arkadaş ama bir hatun olarak insanlara itici geliyor. Oğlan çocukları seviyor imiş bilemedim :)

Bacak inceltme hareketlerini yaparak yavaş yavaş da olsa inceltebilirsiniz, platesle yapılan çalışmalar bu konularda daha verimli oluyor. Spor salonunda hocanıza buna uygun program yazdırabilirsiniz, ya da internette bu hareketlerin neler olduğunu öğrenip kendiniz bir program uygulayabilirsiniz.

ilk resimde bacağından smartsam lastik izi var. :ssrtcbya:
kolay gelsin zorlu zamanlar seni bekliyor.
yada kot giyme böyle kalsın bence güzel bacakların var.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Spor salonunda bacak hareketlerini az ağırlık ve hızlı tekrar şeklinde yapmak ve sonrasında uzun uzun bacak esnetme hareketleri yapmak işe yarayacaktır.

Bu, kaslarınızın toplu ve şiş olmasındansa, uzun olmasını sağlayacaktır.

yorumlardan anladığım kadarıyla bayansınız. erkek olsan sorun olabilir diyecektim ama kadınlarda pek sorun olmaz bir büyük beden. eklemler ince kalsın gerisine kafayı takma. illa eriteceğim dersen hergün 1-2 saat bisiklet sür yada koşu yap

Spor salonu olayina hep karsi oldum bu yuzden. Bence en guzel sey uzun soluklu kardiolar yapmak. Siskin kasa gore uzun ve esnek kas daha iyidir her zaman.

• Beğen
Tepkiler: bua
@dcansin aman ya hu boşverin kime nasıl gelirse gelsin siz nasıl bir kadın olmak istiyorsanız öyle olun, insanlar içleri nasıl görüyorsa öyle bakarlar :)
ayrıca aslında üst bacaklarında fazla gelişmemesi lazım, belki de antrenman progmanızı değiştirmelisiniz, belli ki üst bacak çalıştırıyorsunuz genellikle. Kaslar illa ki çalışacak ama ağır çalışmaktan çok tempolu düşük seviyede çalışmak daha çok yakar. Hatta diyeceğim ki; sabahları yoga da ekleyiniz efendim. Ne yararı olacak ki derseniz; ufacık da olsa kasları esnetir ve uzatır, eni daralır :)

Bacak için gerekli hareketleri yapıp proteinli besinlerden olabildiğince uzak durun.kardiyo ve diyet ile meşgul olun.protein de az aldığınız için vücut hem yağ hemde fazlasıyla kas yakar.

Ben uzun adele yapisi ile siskin adele yapisinin genetik oldugunu dusunuyorum daha cok , bazi boksorler yumurta kasli bazilari ise kassiz gorunebiliyor mesela , bunu basketçilerdede gorebilirsiniz . kaslarin erimesi zor bir islem bnce , yaktiginizdan daha az enerji almalisiniz hergun ilk etapta yaglariniz gidecek bu seferde , yaglari iyice yok ettikten sonra kaslar eriyecektir fakat bu cok izdirapli bir yol olur . bacak kaslarini calistiran sporlardan uzaklasmalisiniz bir sure , spor yapmak istiyorsaniz ust beden calisin :)

bacaktaki kaslara gelene kadar, bence yağ fazlanız da var.
bisiklet sürün sadece, en az bir buçuk saatlik 35 km civarı(yüksek kadanslı) turlar yapın. 3 ay içinde toparlarsınız diyorum. tabi beslenmenize de dikkat etmelisiniz.
proteini azaltın diyenlere kulak asmayın. temiz beslenin.

Mevcut beden görünümünün spor yaparak çok farklı hale gelebileceğini sanmıyorum. İnce yapılı biri uygun sporları yaparak daha kaslı ve/veya daha fit görünebilir ama genel fiziksel özellikleri çok değişmez. Kısa, tok görünümlü biri sporla ince uzun görünümlü hale dönüşemez... Genetik yapı esastır.
Kısa ve geniş kaslı bir yapınız varsa çalışarak ince uzun kaslı bir yapıya dönüşebileceğimizi sanmıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Üzgünüm genleriniz böyle, vücut her yeri yakar en son bacaklara sıra gelir.

Spordan sonra protein almamak ufak bir fark yaratabilir...

@dcansin bahsettiginiz kas grubu kalf kası eger bisiklete binmekten yada agirlik calismaktan olmadiysa budur genetiginizde vardir ve uzgunum yakamazsiniz. Kalf kas grubu vucutta en farkli kas grubudur ve malesef bole bir durumu var.

hocam arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi esneterek kası uzatmak en iyi çözüm gibi. bunun için de yüzmeyi tavsiye ederim. ben denedim esnedi :) bacaklarda çok bir problem yok gibi bence takmayın kafanıza çok.

bu arada benim bacaklarım çok kalın olmamasına rağmen ben de skinny denen dar kotları giyemiyorum. giydiğim zaman yürüyemiyorum bile doğru düzgün.
normal kesim olanları rahatça giyebiliyorum.
skinny giyen özellikle erkekleri de çözemedim gitti. nasıl bi ince bacakları varsa artık :D
size tavsiyem normal kesim kotları deneyin.

:D paylaşan ablaymış bende diyorum bi insan neden çizme giymek için kaslarından vazgeçer :D

spd pedal ile çekme hareketi ile 105+ kadans. inceltir sıkılaştırır. mis gibi olur :komik:

Geri