Scudo Sports

Almanya'dan "hafif" bisiklet manzaraları

ben hiç üzülmüyorum Ankara'da böyle bir yer olmamasından ne kaldıki en geç 2050 yılında bu tür mağazalar bizdede olur nasıl olsa değilmi :)

Scudo
Off off offfff.Ne showroom ama.Fuar gibi...
Allah'ım en yakın zamanda ülkemize nasip et...

çok güzel. burdan cıkmazdım herhalde her şehire lazım bu mağzalardan imrendim.

ya bizim türkler hantal insanlar bişeye alışınca onu çok iyi sanıp yeni bir şeyi istemiyolar, bu konudan hiç gelişememiş türkiyemiz. Adamlar soruyo bunu ne kadara aldın fln söyluyosun 2.000 euro die bu kadar para bisiklete verilirmi fln bilmiyolarki onun verdiği zevki. bole yerler açılsa sper ötesi olur eğer iyi bir iş sahibi olursam boyle bi yer yaptırcam. teşekkürler paylaşım için

Şimdiii, yaşı civarımda yada benden yaşlı olanlar daha iyi anlar. Şükretmek lazım, 20 yıl önceye kıyaslarsak şu an Türkiye'de her şey bulunuyor diyebiliriz. Eskiden bırakın büyük bisiklet markalarını, Shimano'yu bulmak mümkün değildi.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
@gurol

Gerçekten öyle. 80 lerin Menemen'inde Colnago vardı da biz mi binmedik :)
Şaka bir yana, o zamanlar pinokyo, polo, sözde bmx ve bisan-"süper" dışında alternatif yoktu.
Ama gene de tuhaf şey, yarış bisikletinin ne olduğunu hepimiz çok iyi bilirdik, asla binemesek de. Şimdiki çocuklar benim bisikleti görünce "bu nasıl bisiklet" diyorlar. Bazı konularda da geriye gidiş mi var nedir...

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@HaliliOzturk

Kültür...
Bisiklet kültürü..
Bisiklet karne hediyesi olmaktan çıkmaya başlarken seviniyoruz, ancak eller aya biz yaya hâlimiz de maalesef devam ediyor.

@Özgür Nevres

evet eskiden yarış bisikleti ya da pegli bir bmx görünce herkes ne olduğunu bilirdi kimse bu ne demezdi. şimdi çift amortisörlü olmayan her bisiklet dandik oluyo..

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Geri