Scudo Sports

Almanya'dan döndüm...

Scudo
Oradaki bisiklet yollarını ve bisiklete verilen önemi anlatan fotolar ile bizi ağlatacaksınız anlaşılan. :boese157: :boese157: :boese157:

:D :D :D
bekliyoruz , selamlar

Sabırsızlıkla bekliyorum parçaları ve fiyatları..:)

Yoo hayır nolur can alıcı fotolar çekmedim de:!:D Orada bisiklet kullanılmayan bir yer varsa ispatla:D! bence her evde en az bir bisiklet vardır ;)
Birbirinden can alıcı Fotolarını bekliyoruz sevgili dostum !'!

Yurt dışında bisiklete verilen önem oldukça fazla. Hatta bir haberde rastlamıştım, ülkeye gelen göçmenlere bisiklet kullanmayı öğretiyorlardı nedeni ise vatandaşlığa geçmenin şartlarından biri olmasıydı.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@gültekin

AaaAA! çok ilginç :D şaka diil dimi ;) dogrudur valla bu gevurlardan beklenir böyle şeyler :p
Türk vatandaşlıgına geçmenin şartı da keşke her eve en az 1 bisilet olsa :rolleyes:
En azından bisiklet fiyatları bu kadar yüksek olmasa da olur :eek: !

@BMX_rider07
Şaka değil Alper gerçek. Gözlerimle gördüm kulaklarımla duydum :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Türk vatandaşlığına geçmek içinde korna çalmayı, havaya ateş etmeyi falan öğretmeleri gerekli o zaman. :) :) :)

Nolur bir yardim edi uzatin bana, Fotolari imageshack ile mi yükleyeyim ? Baska alternatif var mi? Picasa cok kötü... Kac gün oldu hala haberimi yazamadim, kahroluyorum...

ortak bana neler aldın? :D bak ne aldın demiyorum neler aldın diyorum;) :p :D yoksa eşşek öldü ortaklık bitti mi? :D:D
ve fotolar nerde keldı? bekliyoruz..
slm.

@otec

Fotolar geliyor, ya hanım tantana yapıyor fazla bilgisayarda takılınca..:D Bu gece uyuyunca kalkıp yapayım bari:D :D

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
simdi yüklemeye calisiyorum, insallah sorun olmaz, yaklasik 100 foto var... :)

Beyler, fotolar asagidaki linkte, tiklayip slideshow yapin... Keyifli seyirler diliyorum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Selay Yaman
Sevgili Yasin ( otec ) ve Gökdaltercüme,
Fotolar dışında bir şey görmek istemiyorum artık burada.:)
Bin kere reload yaptırdınız bana sayfayı yahu.:D :D :D

Hanım bize de kızacak şimdi, :eek:
eee hadi gari :D :D :D

• Beğen
@Soner Sarıhan

:D :D :D
Hanim disari cikti, bebeleri de bahceye gönderdim ve fotolari yükledim...
Bu kiyagimi unutmayin ama, cok zor sartlar altinda calistim :D :D

• Beğen
Daha fotolar yüklenmeden 163 kez görüntülenmis... ne kadar meraklisiniz ya:D :D :D velespitci milleti nolcak

Geri