gürkan bey arkadaşınız bisikletten anlıyorsa eli yüzü düzgün bir ikinci el bisiklet alsın. böylece taşıdığına değer. yoksa 400 euro ya Türkiye de de gayet güzel şehir bisikletleri var.
Gürkan Bey Merhaba ,
bisikleti ülkeye sokarken hangi bedel üstünden vergi ödüyorsunuz ? Ek ücretler ve kıstlamalar neler ? Kilo,boyut vs .. Biraz bilgi verebilirmisiniz,benzer imkanı olan arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar böylece.
teşekkürler.
HofSorroW kardeş benim bildiğim kadarıyla yurt dışından gelen herkes 1 adet bisikleti kendisiyle beraber hiç bir ücret ödemeden getirebiliyor. Tek sorun nakliye ama havayollarıda zorluk çıkarmıyorlarmış bir nevi tekerlekli sandalye veya çocuk puseti muamelesiyle 20€ civarı bi ücretle getiriyorlar diye biliyorum forumda detaylı bi anlatım vardı ama şu anda bulamadım.
Kusura bakmayın ben bunu atlamışım.Bir tane de öneri ben yapayım.Galiba yine en uygun fiyata en iyi donanımı veren yine Radon olmuş. 599 € fiyatlı bu model bence en güzeli.SLX-Deore karışık donanımı,Magura hidrolik v freni vs. ile en iyi fiyat/performansa sahip modellerden birisi.
(link)
Derken bir de bu model var.Haibike'ın bu modeli de çok iyiymiş.Şu an 700 €'dan 555 €'ya düşmüş.Bu seferkinde hidrolik disk fren var.