Scudo Sports

Almanya-Münihte ki bisikletçiler nerede ?Perşembe gidiyorum acil yardım...

Oğulcan Yürek

Aktif Üye
Tepki
80
Merhabalar daha geçen Mart ayında Almanya-Münihten aldığım Scott speedster s10 bisikletimin konusunu biliyorsunuz.https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=113577&highlight= Şansıma çok uygun bir fiyata almıştım bisikleti.Ancak şimdi Perşembe günü tekrar Münih'e gidiyorum ve orada bana daha önce çok bisikletçi var diyorlardı konumda.Mümkünse bana münihte veya yakın çevresnde trenle gidilecek ; Bisikletçiler,yedek aksesuar bulabileceğim(Jant,giyim malzemeleri,aynakol vs) uygun fiyatlı bisikletçiler nerededir?Bu konuda çok acil yardımlarınızı ve tariflerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler... :confused:

Scudo
(link) Bu işin kabesidir gidince zaten burası ne ya diyeceksin iyi alışverişler dilerim görmeden sakın gelme kızarım:)))))))))))) Almanya günlerim aklıma geldi dertlerim depreşti:((((((((((

@Oğulcan Yürek

Eger münihten stuttgarta yolunz düserse veya trenle gelirseniz (stuttgart - münich arasi yaklasik 2 - 2:30 saat) sizi 4 katli, icin de bisikleti denemek icin Downhill pisti ve Yol bisikleti pisti olan 5 kat üzerine kurulmus bisiklet magzasina götürebilirim ve ayrica misafirim de olursunuz. Magzanin ismi Walcher XXL Esslingen. Bu sekil de googleye yazarsaniz bulursunuz.

Bu bisklet arenasidan 3 kat var
http://img585.imageshack.us/img585/5660/qu5d.jpg

http://img812.imageshack.us/img812/778/k39c.jpg

Aksesuar üzerine 2 kat var
http://img600.imageshack.us/img600/3669/2ioj.jpg

Almanyada en kötü tamirhane bu sekilde oluyor
http://img199.imageshack.us/img199/7650/t3s6.jpg

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
murat abi iyi günler bende haziranm ayında frankfurta gideceğim daha çok var ama merak ediyorum frankfurttada böyle biryer varmı yoksa bike discounttan kaldım adrese sipariş edip alıpmı geleceyim (cube pelton pro düşünüyorum ) :)

@aykut alihocaoğlu

Frankfurt da kesin cube satan bisikletciler vardir, olmamasina imkan yok. Sen sen ol almanyaya geliyorsan internetden siparis verme. Bisikletciye gidersen en az yanisira aksesuar verirler ve bisikleti senin ölcülerini alarak, sana uygun geometriye getiriler. Atiyorum gidon bogazi sana uygun degilse cikartir ve uygununu takarlar vs. vs. ve fiyatida kira bilirsin. Bu kadar büyük magza varmi frankfurta bilmiyorum,frankfurt bana 200km. Ama tahminim vardir orasida cok büyük bir sehir. Almanyada oraya, gökdelenleri cok oldugu icin kücük new york diyorlar. :) Buraya gelir ve bisiklet alirsan sana telefonnumarami veririm ve tr'ye bisikleti nasil götürecegini söylerim. Ucakla gidersen cok basit. ;)

Yanima gelme sansin olursa buyur gel, aradigin bisikleti de buluruz, benim tanidigim Cube saticilari var ucuzada aliriz.

Stadler frankfurtta da var sitesine girerseniz adresini bulursunuz

@murat cömez
keşke olsa ama imkansız okul gezisi :) bakıp arayacağım artık yardımlarınız için teşekkürler :)

@sezer16

internet sitesini inceledim çok güzele benziyor bakalım oraya giderim büyük ihtimalle , çok teşekkür ederim :D

@murat cömez

Murat abicim annemle konuştum onu ikna edersem yanına gelicem , hayırlısıyla bir almanya'ya gelelimde , ilgin için çok teşekkür ederim iletişim halinde kalıcam seninle :)

@Murat Cömez

murat abicim ben 25 temmuz'da münih'te olacağım. normalde oradan aşağıya inecektim, almanya'nın başka kentleri hiç aklımda yoktu ama şimdi bu konuyu görünce eğer siz de o tarihte müsaitseniz 1 günlüğüne (sabahtan geliş, akşam dönüş) stuttgart'a uğramak istiyorum. mağazaya bayıldım tek kelimeyle. hem gelmişken 1 kent daha fazla görürüm, hem yeni bir bisikletseverle tanışmış olurum :)

Ayip ettin ugur, nezaman istersen buyur gel. Gelecegin gün bana haber ver o güne izin alayim ve tüm gün seni gezdiririm. Istersen bisikletle de gezeriz tüm gün. Kesin Bekliyorum.....:)

@Murat Cömez

abi süpersin çok teşekkür ederim vallahi :) mutlaka geleceğim, bi rotam planım netleşsin hangi tarihte hangi kentteyim, belli olur olmaz haber edicem :) görüşmek üzere kolay gelsin abi

Murat Bey 10 gün sonra Stuthart a geliyorum bu söylediğiniz biisklet mağazası nerdedir acaba ? Sizinle de tanışmak isterim tabi vakit fırsat olursa. Ben 1 günlüğüne gelip fransaya geri dönücem.

@Hasan SAYLIK

Tamamdir, basim üstünde yerin var, buyur gel. Inanin türkiyeden misafirlerim geliyor diye sevinmeye basladim. 10'nunda bekliyorum insallah. :) Bir de hemseriyiz.... Tel numarami istersen özelden gönderirim.

Uğur bey, ayın 25inde nerde olurum bilemiyorum (eşimin ameliyatı sebebiyle hastanede olabilirim) ama eğer Stuttgart planınız iptal olursa ,yardımcı olmaya çalışırım.Hatta şimdiden buradaki en önemli mağazanın adresini paylaşayım. En azından elinizin altında hazır bilgi olsun: Peter-Anders-Str. 6 , 81245 München
(link)
Ne zaman bisiklet ya da bisiklet ile ilgili bir şey almaya çalışsam hep stuttgart tarafından geliyor. O taraflarda aradığınızı daha ucuza bulmanız mümkün ama bu mağazada Almanya'nın her yerinde olan güzel bir mağaza.

@Murat Cömez
Evet Trabzonda yaşıyorum ama aslen Orduluyum sonuçta yine hemşeriyiz ben gelmeye yakın yazarım ben ..

Ben de yardımcı olmak isterim ama yeni geldiğimden şehri pek bilmiyorum. Bildiğim tek büyük bisikletçi Soner'in de paylaştığı yer.

@Hasan SAYLIK

Tamam kesin bekliyorum.:)

@Soner Közen

soner çok teşekkür ederim, suttgart planından bağımsız olarak, münih'e de uğrayacağım zaten :) münih en baştan beri rotam üzerinde. mutlaka tanışmak isterim münih'e geldiğimde

Geri