Scudo Sports

almanya dan bisiklet getirteceğim

Tepki
44
arkadaşlar almanya dan bisiklet getirteceğim. şüphesiz orada da buradaki markalar var ama ,bu getireceğim ürün MADE IN GERMANY olsun,(sağlam olsun diye) oradaki iyi kalite ve 200 euro civarı bulabileceğim markalar hakkında bilgisi oan var mı?( yurtdışında birçok şeyin fiyatının yarı yarıya olduğunu biliyorum.)
amcam getireceğim ürün taş gibi seni beni eskitir diyor ama, ya takoz gibi birşeyle karşılaşırsam diye korkmuyor değilim.
not: benim çocukken kullandığım alexander marka bir ürün vardı çok çocuğu büyüttü. şimdi bir modena marka buldum çocuk bisikleti;ona da bisikletçi çok yerli bisikleti eskitir bu dedi.

• Beğen
Tepkiler: mhmmd123
Scudo
80 lerde Almanyadan gelecek komşulara 1 yıl öncesinden nescafe,araba kompresörü,alet edevat ısmarlardık.Onlarda sağolsunlar getirebildiklerini getirirler birde yanında alaman çikolatası hediye ederlerdi.Misal ben teneke kutuda içeçeği ilk onlarda gördüğümde dumur olmuştum.En son model arabaları ilk gurbetçilerimizde ,3-4 yıl sonrada yurdum insanının altında görürdük.Hey gidi.

Bugün gelinen noktada Türkiye yurtdışı ürünleri ertesi gün kullanma şansına sahip neredeyse.Türkiye de bir sürü MADE IN GERMANY bisiklet mevcut.Hemde görerek dokunarak ve aynı fiyata alma şansıyla.belkide daha ucuz.Siz araştırın.Şayet geri dönüp bulamadım,neresi ? derseniz yerlerini söyleyelim.

iyi forumlar.

(link)
bu ürünü türkiyede bu fiyatlarda bulma imkanı var mı?varsa nerede?benzer ürün de olabilir.
bilmeden soruyorum.
tabii amcam bu konuda bilgili bir değil ama,bana italyan falan da olmaz mı diye de sordu.
tabii olur dedi.
bildiğim kadarıyla bulgaristan da bile buradakinin yarı fiyatına satılmaktaymış bisikletler.suriye de de öyleymiş.

• Beğen
Oncelikle Cannondale Amerika menseili bir marka. Sanirim Corratec demek istedin.

Ne yazik ki 200 € seviyelerinde, Alman yapimi bir bisiklet bulman imkansiz. Yani Almanya'da 200€'ya bisiklet bulursun, ama Alman mali falan olmaz, klasik Tayvan mali olur ve o kadar zahmete girdigine de degmez.

Linkte verdigin bisikletin Turkiye'deki muadili Sedona Borla'dir, arkadaki Deore seni yaniltmasin.

Yerinde olsam ayni fiyat araliginda Turkiye'den bir bisiklet bakarim, en azindan yarin bir gun sorun cikarsa karsimda bir sorumlu bulurum, kulakcik vs yedek parcasini da bulurum. Acikcasi belli bir marka, belli bir model veya belli bir degerin uzerinde bisiklet almadikca yurtdisindan getirmenin esprisi kalmiyor.

fahrrad.de yi bana almanya da oturan arkadaşım tavsiye etti burdan bakabilirsin diye.ama sadece online satış mı yoksa bi mağazası var mı bilmiyorum.ana sayfada her hafta haftanın ürünü oluyor.mesela geçen haftalarda trek top fuel serisinden bi bisiklet vardı bi haftalığına 4000 yerine 2000 euro idi.bence de eğer 200 euro luk bi bisiklet alacaksanız burdan almanız daha iyi olur.hiç değilse halil abimizin dediği gibi bişey olduğu zaman karşınızda bi sorumlu bulursunuz

• Beğen
Rixe markasına baktınızmı,has be has alman bisikleti.

Bende Almanya'dan bisiklet getirteceğimde abim uçakla gelecek acaba buna gümrük vergisi alıyorlarmı?

Geri