Scudo Sports

Almanlar Türkiye'yi haritadan sildi

Scudo
Alman lastiklerini yakma etkinliği düzenliyoruz çıkmaz ayın son çarşambası kadıköy sahilde bekliyoruz sizleri istek olursa alman arabalarını denize sürebiliriz. Burdan tüm komşu ülkeler ile aramızı kopartan hükümetimize selam olsun hepsine "bi hülooğ gidin" demek istiyorum.

mail yoluyla continentale olayın gerçek olup olmadığını sordum ve tepkimi bildirdim. bence siz de tepkinizi gösterin.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@M.Oonnaayy
Reklam şirketide direk yayınlamıyordur reklamı yöneticilere gösteriyordur diye tahmin ediyorum.Grafik hatası falan olamadığıda çok belli kasti yapılmış bir olay tamamen

@krmozcan
İşler tahmin ettiğiniz gibi işlemiyor ve kasti dediğiniz hata o kadar basitki esasen inanmazsınız. Çoğu zaman bir ajansın halka ilişkiler uzmanı telefonundan üstün körü izleyip onay veriyor geçiyor bu tip videolara. Reklam & medya sektöründeyim. Çok daha büyük hatalar tv'lere, hatta beyaz perdeye yansıyor. Biz milletçe bu harita işinde hassas olduğumuz için bu kadar olay çıkıyor.
Neyse, gp 4000'leri boşa çıkan varsa talibim :koptum:

Millet güneş sistemine araba gönderiyor biz reklam firmasının niye Türkiyeyi haritadan sildiğini tartışıyoruz. Aşın artık bunları Türkiyeyi sildiler de ülkemi yok oldu sanki.

Şöyle düşünün silmeseler elimize ne geçecek idi?

Boykot filan bunlar Türklerin yapabileceği şeyler değil sadece lafta kalır şu anda Ülkecek komple dış ülkelere bağımlıyız. Ülkede 100% bağımsızlık olmadan boykot filan olmaz boykotu continental gibi gelişmiş ülkelerin firmaları yapar ve bir şeyde kaybetmez zaten bağımlıyız dedim ya şimdi gidip Türk malı lastik mi alacağız sanki.

Sadece continental için demiyorum şu an bağımlı olduğumuz ülkeler bize ihracatı kessinler dışlasınlar, ırkcılık yapsınlar, her türlü hakaret, saygısızlık fark etmez biz yinede onların ayaklarına kapanıp yalvarırız. İşte ülke bu kadar aciz duruma geldi nere de o eski Türk devleti......

Harbiden ülke üç yaşındaki çocuğa döndü yemeğini başka ülke vermezse Türkiye aç kalıyor.

@BerkEvren
Portakalları bıçaklamak kolaydı.Gp 4000 lerde işleri zor;kimse bıçaklayamaz da bırakamaz da.

Daha yeni continental s 2 lastik almıştım 2 adet henüz takmadım bisiklete ne yapsam protesto için lastikleri yaksam mı. Oysa hatrı sayılır bir meblağ ödedim kendilerine, parası ödenmiş lastiği yakmamın almanları bağlarmı bilemiyorum çok kararsız kaldım yardım lütfen.

Eminim ki Continental'in reklam/pazarlama departmanındakiler o gün yuvarlak bir masanın etrafına oturmuş, tepeden sarkan büyük oval lambayı yakmış ve duman altı bir atmosferde yeşil çuhanın üzerine Türkiye haritasını sererek "SİZİ HARİTADAN SİLECEĞİZ ZUHAHAHAHA" diye bağırarak bu reklam projesini ortaya çıkarmışlardır.

Kesinlikle ve kesinlikle, hiçbir şüpheye ve başka hiçbir ihtimale yer bırakmaksızın aynen bu şekilde yaşanmıştır bu.

@Birhan K.
Hocam dediğiniz şaka aslında bir gerçeğe dayanıyor.
Yerli ve milli Altay tankımız 2012 de savaş sahalarına sürüldüğü zaman, yerli ve milli uçağımız 2009 da göklerle buluştuğu zamanlardan öncesinde hep Continental ülkemizi arayıp "Lastiklerini biz size ucuza satacağız, hemde çok akışkan 110 psi basar gidersiniz" demiştir. Bizimkiler de Alman malı kalitelidir diyerek düşünmeden yerli ve milli uçağımıza ve tankımıza bu ürünleri takmışlardır. Ancak sonradan anlaşılmıştır ki sattıkları lastikler aslında 50 psi lik, yumuşak hamurlu lastiklermiş. Uçağımız ve tankımız yıllarca bu hata yüzünden yavaş gitmiş. Savaş sırasında ikisinin de yavaş kalıp yok olacağını ve savaşları kaybedeceğimizi düşündükleri için böyle bir reklam filmini sübliminal mesaj olarak dünyaya izletmişlerdir. Bu mesajı vermelerindeki sebep, Continentalin sahibinin İsrailli ,Rosevelt ailesinden olan, Yahudi , baba tarafı Yunan, dededen biraz Ermeni bir insan olup, illuminatinin dünyayı yöneten 5 kişisinden birisidir ve illuminatideki konumunu yükseltmek için yapmıştır. Ve fetöcüdür.

Biraz araştıralım arkadaşlar bilmeden yazıyorsunuz ancak olanlar bunlar.

ülkemizde çalışıp ekmek parası kazanan ve kendi ülkesindeki yakınlarına bakan üç milyon almanı ki yarıdan fazlası türkiye pasaportuna sahip, gönderelim gitsinler, zaten karılarımıza kızlarımıza bakıp duruyorlar geldiklerinden beri...

90 yıllık cumhuriyet dönemine reklam arası deyip cumhuriyeti silmeyi çalışanları nasıl unuttuysak;bunu da unuturuz.Kimse lastik falan bıçaklamasın

Dürüst olmak gerekirse 1992'den beridir Opel Vectra A aracımı kullanıyorum ve orijinal lastik ebatlarını Continental yapıyor 195-60-R14 ve değiştirmeye hiç niyetim yok. Çok sevdiğim ve memnun olduğum bir firmadır.

• Beğen
Tepkiler: M.Oonnaayy
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış. TR satışlarını düşük bulup tahrik yoluyla gündemimizi dolduruvermiş olabilirler :p

Kuyruk acısı olmalı.Yıllarca çektikleri için doğaldır. :)

Olayın içyüzü biraz aydınlandı arkadaşlar.

Meğer bu kriz ortamı uzun süreden beri varmış. Merkel - Erdoğan arasındaki diplomatik görüşmeler sırasında bir alman bürokrat bizimkilere nanik yaparak bir yandan da "Sizi haritadan sileriz" demiş. Bu durum Erdoğan'nın kulağına gidince çok kızmış ve atara, gider yaparak "Asıl biz size gösteririz." demiş. Ve göstermişlerde ama ne olduğu diplomatik sır . Artık ne göstermişlerse ?

p605pn.jpg

Firmanın ürünlerinin ithalatını yasaklarsın geçer gider. En az iki sene yasağı sürdürün sonra, kusura bakmayın biraz uzun oldu diyip tekrardan yasağı kaldırırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Şu lastikleri almayı düşünüyordum, şimdi almayacak mıyım?

(link)

Geri