ali cengiz
Üye
- Tepki
- 7
merhaba halil ve gürsel beyler 1.61 boy 86 kg yım 42 yasındayım haftada 1gün pazar vd sabahları 1saat bisiklete binecegim ama hafta sonualıp basımı biyerlere gidecegim ama asfalt ama toprak yol ama arazi izmir menemenliyim kafamda parkurları bile belirledim bergama foca dumalıdag vb gibi 1 aydır sizi okuyorum daha önce 10 yıl kadar önce bianchi thomisus um vardı caldırdım
okuyarak kafamda 4 5 model belirledim 450-500avro taksitli bulabilirsem ivedi bir sekilde bisiklet alacagım tamir vede bakımımdan fazla anlamıyorum uzun süre sorun cıkarmayacak bir bisiklet arıyorum sadece patlak tamir edebilirim
benim modellerim sunlar
corratec x-vert motion
kron xc-3000
trek4300d
trek4500disc
trek3900
veya drag ontorio team
sadece forumdan temel beyle whistle miwok üzerine yazıstım bircok tavsiyeye yazsınıda forumdan okudum
siz bana ne önerirsiniz
ayrıca teknik analiziyle gönderirseniz sevinirim birde bu markaları izmirde istanbul fiyatlarıyla bulabilirmiyim vede bu alısveriste neye dikkat edeyim
yardımlarınız icin simdiden tesekkür ederim.
okuyarak kafamda 4 5 model belirledim 450-500avro taksitli bulabilirsem ivedi bir sekilde bisiklet alacagım tamir vede bakımımdan fazla anlamıyorum uzun süre sorun cıkarmayacak bir bisiklet arıyorum sadece patlak tamir edebilirim
benim modellerim sunlar
corratec x-vert motion
kron xc-3000
trek4300d
trek4500disc
trek3900
veya drag ontorio team
sadece forumdan temel beyle whistle miwok üzerine yazıstım bircok tavsiyeye yazsınıda forumdan okudum
siz bana ne önerirsiniz
ayrıca teknik analiziyle gönderirseniz sevinirim birde bu markaları izmirde istanbul fiyatlarıyla bulabilirmiyim vede bu alısveriste neye dikkat edeyim
yardımlarınız icin simdiden tesekkür ederim.