Allah düşüşün de hayırlısını versin :)

Gunesak

Aktif Üye
Tepki
224
Arkadaşlar düşmenin de bir adabı vardır diyenlere buyrun bakın diyorum. Abla deve kuşu gibi gömmüş kafayı kuma. İlk bakışta komik gibi geliyor ama aslında çok pis bir düşüş. Allahtan yer yumuşak yoksa surat falan kalmazdı. Boyun falan da kırılır allah korusun böyle bir düşüşte.
(link)

Scudo

obsolate

Daimi Üye
Tepki
265
evet çok kötü bir durum. insan bisikleti nasıl süreceğini bildiği gibi düşmesinide iyi bilmeli. düşmektede uzmanlaşmalı :)

Tugfox

Forum Bağımlısı
Tepki
1.218
@obsolate

biri beni mi cagirdi :D :D :D

guvenli sinirlarda kullanirsan az dusersin ama benim gibi limitlerin cokcok ustune cikmaya calisirsan dusmek kacinilmazdir ama dustukten sonra bile kahkalar atabiliyosan dusmeyi seviyosun demektir :D :D :D

dh manyagi bi insanim.. inis olsun toprak olsun dayanamiyorum ama bisikletim su an icin klasik bi XC oldugu icin sayisiz dususlere maruz kaliyorum ama olsun ben dusmeyi seviyorum :D :D :D (biyerim kirilirsa bu dusuncelerim degisebilir mi ki :p :D :D )

neyseki su anda saglamim insallah bundan sonraki dususlerim de gecmistekiler kadar estetik olurlar :D :D

msconfig

Forum Bağımlısı
Tepki
780
erkek adam dusermii leeennn :D
duser tabi :) birazdan sans lazim insanda birsey olmamasi icin, tabiki refleks diye birsey var o an ne yapabilecegini kavradigin zaman, artik dussende kendini kontrol edebilirsin en az zarar alabilecek sekilde.
dusmeyide iyi bilmek lazim sercanin dedigi gibi:)
siz tugberke bakmayin onunki keyfii dususler bile bile lades :D adam yerden kalksa arada sirada bisikletede binicek :D

emsey229

Daimi Üye
Tepki
70
Konu başlıgında düşmek vardı konuya bakim tugberke haber veririm dedim ama benden önce teşrif etmiş :)

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.441
(1. resim için) Allah muhafaza boynu bile uf olur insanın... Bu arada bisikletin arka tekeri de -kötü bir noktadan- ikinci bir darbe vermiş sanırım akabinde :eek: ...

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166
İsmail,o arkadaşın düşüşü hiç hayrı alamet değil yahuu,Allah muhafaza diyorum..:eek:

Çok düşmedim ama,yarış içinde böyle kazaya maruz kalmak istemem:),belgrad antreman yarışında 4 basamaklı merdivenden ınerken takla atmıştım kötü bir gündü:eek: neyse sağlık olsun diyelim..;)

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
evet abi hayır değil ama bazen ne kadar istesende dengeli düşemiyorsun düşmek de bir beceri gerektiriyor :)

Tugfox

Forum Bağımlısı
Tepki
1.218
@emsey229

gordum gordum obsolate msnden hemen linki atti bak uzmanlastigin konuya bi yorum yaz diye :D :D :D

bu arada bugun de belgrad'da acayip guzel bi dusus gercektestirdim kaskim kirildi hatta :D :D :D kask o kadar gerekli ve onemli bir sey ki anlatamam..

semrta

Forum Bağımlısı
Tepki
472
@Tugberk Tezel

geçmiş olsun tuğberkcik..

allahtan bişey olmamış ve kaskın varmış...

olmasa düşünemiyorum bile,kaskın bile kırıldığına göre :(

kask önemli tabi :)

Tugfox

Forum Bağımlısı
Tepki
1.218
@semrta

kask olmasaydi darbeyi oldugu gibi kafatasim tasimaya kalkicakti ki muhtemelen kafam buyuk bir darbeye maruz kalicakti.. cunku yere sirtustu dustum kafamin arkasi oldugu gibi yere carpti neyseki kaskim wardi cok sewiyorum kaskimi :D

Ozge Deniz

Forum Bağımlısı
Tepki
328
bu insanlar hala yaşıyo mu acaba?merak ettim ya.ne kötü bi düşüş.gerçekten başlık uymuş.allah hepimizi kazadan beladan korusun...:dua:

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
yaşamaz olur mu insanlar o kadar korumayı boşa mı kullanıyor kaza her sporda oldugu gibi bisikletinde olmazsa olmazıdır herkezin başına büyük küçük kaza mutlaka geliyor en ufak sıyrıklarla kurtulursak kendimizi şanslı hissediyoruz kimsenin başına kaza gelmez inşallah :)

mehmet_svm

Forum Bağımlısı
Tepki
419
Bisiklet
Sedona
Bu zamana kadar tehlikeli bir düşüş yaşamadım bundan sonrada yaşamam inş,bisiklet kullanırken kask gercekten cok onemli,diret kafana alacağın darbeyi kask alıyor,bu arada tuğberk geçmiş olsun...