Scudo Sports

All sana bir mountain daha

hayırlı olsun kardeş hakketden ürkütücü duruyo tabi üzerindeki yiğitle daha bi hoş hayırlı olsun tekrardan ama gerçekten çok hoşmuş maşşallllaaahhh allah nazardan saklasın nazar boncuğu tak bence bi tane :D:D

Scudo
Can abi bu nedir ya :) Söyleyecek söz bulamıyorum.

DVD yi dört gözle bekliyorum

İnanılmaz güzel makina.Güle güle kullan güzel kardeşim.

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada peda lçevireceği gün de gelecek.'''

off be çok güzell ya ama bence eksıgın o amartisör yerine 888 daha iyi olurdu derim ne dersin

Ya daha ben kutlamadım ama:eek: :p (Forumda)

Can, gerçekten "tam senlik" bir makina...
Ve umarım en sorunsuzundan en zevkli inişleri yaparsın bu "gece treni" görünümlü makinayla:D

Güle güle kullan:rolleyes:

Ha bide yazın İstanbul'a getirmeyi unutma:D:D:D Aydos'u sevecektir Ransom;)

• Beğen
Tepkiler: bedo
@cheyenne
888 DH ve FR amaçlı olduğu için takıldığı zaman bisikletin dengesini ve ağırlık merkezini olumsuz yönde etkileyebilir ve Endruo tarzı olan bisikletin çıkış kabiliyetini yok eder.

Resimlerde sadece bisikleti değil,bisikletiyle adeta tek vücut olmuş bir Can gördüm.Birbirinizi tamamlıyorsunuz daha doğrusu sensiz onun yapabileceği fazla bişey yok ama çok agresif yinede belli olmaz...
Sevgiler..

@Alican

Sağolasın kardeşim, bundan sonra fazla birşey düşünmüyorum artık, tam bana göre.İnşallah daha iyilerine de siz sahip olursunuz.:)

@hsuda

Teşekkür ederim, ben her zaman için işlevselliği ve görselliği bir arada düşünürüm. Altımdaki bisiklet ile mümkün olduğunca uyum içinde olmaktan zevk alırım.

Can öncelikle hayırlı uğurlu olsun makinen gayet sıkı,scott da çok can alıcı.Kazasız belasız mutlu sürüşler...

Bisikletinle mutluluklar dilerim.. E ne de olsa bu bir aşk..
Sonunda Ransom alan birini tanımış olduk..

can, bisikletin duruşu bir sanat eseri gibi,sen de çok yakışmışsın,mutlu binişler dilerim.

oldukça güzel bisiklet can abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim dvd de bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: endy
bisikletin yakındanda gördüm.gerçekten tek kelimeyle "mükemmel"
güle güle kullan:)

Artık Ransom LTD ye doğru gidersin :) hayırlı olsun.. bende geçmeyi planlıyorum All Mountain a

gerçekten çok güzel kazasız sürüşler dilerim

http://img442.imageshack.us/img442/469/3188wv8.jpg

Almışsın Ransomu gözlerin parlıyo tabii.:D Kardeşim güle güle kullan hayırlı olsun.Çok yakışmışsınız birbirinize.

Bebek gibi maşallah darısı birgün benimde başıma :D:D:D

Can...Bu arada eldivenler Race Face mi?:rolleyes: (Amma alakalı oldu yaf:p:D)

Geri