emre0x5d
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 240
Vites sitemini toplu olarak başka bir üyeden, yaza kadar toplamayı düşündüğüm bisiklet için aldım. Maliyetten dolayı karar değiştirip Salcano yu yenilemeye karar verdiğim için satıyorum. Vites sistemindeki parçalar az ve temiz kullanılmış, ben hiç kullanmadım. Aynakolun üzerindeki çiziklerden başka, parçaların sıfırlarından kozmetik dışında pek bir farkları yok, hepsi ömrünün başında. Resimlerde de görülüyor.
Gidon, gidon boğazı ve lastikleri bisikletimde kullandım.
SHIMANO Alivio SL-M410 Vites Kolu : 40 TL Beraberinde dış kablolar da veriyorum.
SHIMANO Alivio RD-M410 Arka Vites : 35 TL Beraberinde pedallar, orta göbek veriyorum
SHIMANO FC-M361 Aynakol : 30 TL Dişlerinin durumu resimlerde de görüldüğü üzere çok iyi. Dişleri vidalı, çıkartılabiliyor.
SHIMANO CN-HG50 Zincir : 20 TL
SHIMANO Acera CS-HG40 8 li kaset dişli : 20 TL Üzerinde yağ var sadece, durumu çok iyi.
SHIMANO Altus FD-191 Ön Vites : 10 TL
zzyzx Gidon ve Gidon Boğazı : Çizikleri var, resimde görünüyor. Mat siyah. Gidon 15 TL, Boğaz 10 TL
Sparrow 2.10 Dişli Dış Lastik : Salcano bisikletten çıkma. Dişleri iyi durumda. Yedek lastik olarak kullanılabilir. 10 TL
İletişim için e-mail ya da özel mesajı kullanabilirsiniz.
mzhd93@gmail.com
Gidon, gidon boğazı ve lastikleri bisikletimde kullandım.
SHIMANO Alivio SL-M410 Vites Kolu : 40 TL Beraberinde dış kablolar da veriyorum.
SHIMANO Alivio RD-M410 Arka Vites : 35 TL Beraberinde pedallar, orta göbek veriyorum
SHIMANO FC-M361 Aynakol : 30 TL Dişlerinin durumu resimlerde de görüldüğü üzere çok iyi. Dişleri vidalı, çıkartılabiliyor.
SHIMANO CN-HG50 Zincir : 20 TL
SHIMANO Acera CS-HG40 8 li kaset dişli : 20 TL Üzerinde yağ var sadece, durumu çok iyi.
SHIMANO Altus FD-191 Ön Vites : 10 TL
zzyzx Gidon ve Gidon Boğazı : Çizikleri var, resimde görünüyor. Mat siyah. Gidon 15 TL, Boğaz 10 TL
Sparrow 2.10 Dişli Dış Lastik : Salcano bisikletten çıkma. Dişleri iyi durumda. Yedek lastik olarak kullanılabilir. 10 TL
İletişim için e-mail ya da özel mesajı kullanabilirsiniz.
mzhd93@gmail.com