Scudo Sports

Alikut Fiyat ???

Tepki
3
Merhaba arkadaslar,
Bugun almakta kararli oldugum ancak henuz alamadigim bianchi alikutu hergun oldugu gibi internetten bakiyordum(Hep ayni sayfalar ama olsun :)) Erdoganlar bisikletin sitesine girdigimde fiyati gorunce buyuk bir korku yasadim, buyuk ihtimalle bisiklete zam gelmis ve 1750 lira olan fiyat suan 2.222,32 TL :eek: olarak gozukuyor, ancak bir umut bianchi nin sitesinde 1800 TL yazisi degismemis, buyuk ihtimalle yenilememisler, neyse lafi uzatmadan bu konuda bilgisi olan kimse varmi acaba ?:(

Scudo
Bu tarz durumlarda bayilerle telefon ile görüşmekte fayda var.
Daha sağlıklı bilgi alabilmek açısından.

Cok haklisiniz, bugun arayamadim yarin arayacaktim, zam gelmisse yazik olucak yani =)

Açıkçası Birden O Kadar Zam Gelmesi Şaşırttı Beni.
Gördüğün Siteden Al Bi Telefon Numarası Aç Telefonu Görüş Bence ;)

bu sabah baktım daha tandem bisiklette 1700 TL cıvarında fıyat cıkardı bana.ama ben sahsen kadrosunu begenmıyorum donanım olarak cok ıyı.

bende 1-2 gune merıda tfs xc500d yada bıraz daha zorlayıp merıda tfs xc800d ıkılısınden bırıne karar verecegım:)

Valla bu fiyata cok arastirdim ama bu parcalarda bisiklet yok yani :)
Cevaplar icin herkese cok tesekkur ederim,
Star bisikleti aradim ellerinde alikut kalmadigini ve mayis basinda gelecegini soylediler, ayrica fiyatinin da degismedigini 1800 TL oldugunu ogrendim ve beklemeye koyuldum :)

Murat bey, siz nereden almistiniz alikutu ? Neresiyse oraya da bir sorayim var mu, yok mu diye :)

alikut gerçekten donanımına göre çok uygun
bide carrarolara race serisine bak

@Borga ADYIN

ıstanbulun anadolu yakasındaysanız kucukyalı da tandem bısıklete bakabılırsınız.ellerınde suan mevcut hazırda var.kararlıysanız alıkutta beklemeden alabılırsınız.

elimde 2009 alikut var, düşünürseniz özelmesajdan ulaşabilirsiniz.

Bisikletin fiyatını düşüren gördümde ilk kez zam olduğunu duydum :D :D site kendi kafasından zam yapmış:D

benim bir arkadaşım 1 hafta önce bianchi argon almıştı birlikte gittik oraya gittiğimizde bianchı alikut 1800 tl idi

Geri