Scudo Sports

Aliexpress'te Satılan Yağmurluklar

Hakan Boz

Daimi Üye
Tepki
127
Bisiklet
Corratec
Merhabalar.Şu sıralar malum havalar soğudu ve bisiklete binerken tedbirli giyinmek gerekiyor.Bisiklete bu yaz başladım ve kışa uygun giysim yok.Yağmurluk ve rüzgarlık görevi gören bişey arıyorum ancak Türkiye'de oldukça pahalı bu ürünler.Bende aliexpresste şöyle bi ürün gördüm.Yaklaşık olarak 35 liraya geliyor.Daha önce bu ve benzeri ürünleri kullanan var mı? Siz tavsiye eder misiniz?

(link)

Scudo
1 ay beklemektense decathlondan alın. ;) zaten dolarda yüksek bu aralar.
ben yarım fermuar olanını 25tlye internet mağazasından aldım.
beden ölçülerinizi ölçüp sitedeki ölçülerle karşılaştırın ve uygun bedeni alın geçin

(link)

(link)

ben bundan kullanıyorum
(link)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Boz
Sizin aldığınız ürün tam fermuarlı olsa mükemmel olurmuş aslında.Siz memnun musunuz?

Nereden, hangi yağmurluğu alırsınız o sizlerin tercihine ve zevkine kalmış ama alacağınız yağmurluğun terinizi tahliye edebilmesine dikkat edin. Aksi halde dış cephe suyu içeri geçirmediği için yağmurdan korunuyorsunuz ama içeride oluşan ve hapsolan ter buharı ciddi sıkıntılar doğuruyor.

• Beğen
ben memnunum, yarım fermuar olması tereddütümdü ancak giyip çıkarmada hiç sıkıntı yok. aynen kumaşı su tutmuyor. ancak hava sirkülasyonu yaratacak delikleri yok. ön fermuarı aralayarak bu işi hallediyorum ben

• Beğen
@Melih Çolak

Sizin bahsettiğiniz ürün aliexpresste ki değil mi? Birde beden kalıpları nasıl?

ben de decathlondan 2 adet ürün aldım gayet memnunum .
(link)
(link)
bu ikisini aldım. Beyaz olan çok hafif katlanınca da ufacıcık oluyor kendi kendini taşıma çantası gibi katlanıyor zaten. Rüzgarda onu kullanıyorum. Yağmurda da diğerini.

@Melih Çolak

Boyunuz ve kilonuz nedir ?

Decathlondaki yağmurluğa göre daha hafif, sanki biraz daha rahat ediyorum bununla. Sırtında filan resimlerde görüldüğü gibi hava bölmesi var.

Su geçirmezlik konusunda yağmurda hiç deneyemedim ama bardakla filan su döktüğünüzde geçirmiyor. Ama musluk altına sokunca geçiriyor, çok aşırı yağmur yağmadığı sürece geçirmez sanırım.

• Beğen
@Recep M.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.Peki son bi soru sorayım.Sitede 16 ve 18 dolarlık iki yağmurluk var bunlar arasında ki fark nedir.Ben 16 dolarlık beyaz olandan almak istiyorum bunda da su geçirmezlik özelliği vardır değil mi?

Hakan,
Satın alacağın ürün belini kapatacak aşağı doğru eğimli şekilde olan bisiklet yağmurluğu olsun ve ter tahliye delikleri önemli bu seferde farkına varmassan bisiklet ürünü almadığın için sıkıntı yaşarsın...

• Beğen
Tepkiler: o.has ve Hakan Boz
Hava sirkülasyon deliği olmayan yağmurluklardan uzak durunuz. Arkadaşın " (link) " bu linkteki yağmurluğu bisiklete uygun değildir. İçerisinde ter havuzu oluşur benden uyarı.

• Beğen
bende var aliexpresten aldım hatta buydu galiba ilan da
daha yağmurda deneme fırsatım olmadı ama bi fikrim yok iyi ya da kötü olduğu hakkında yalnız rüzgardan iyi koruyor

• Beğen
@Mert Ahmet

Siz hangi beden aldınız peki.Ben beden konusunda kararsız kaldım S veya M alacağım.Boyum 1.68 Kilom 58.Şu an S düşünüyorum, çok küçük gelme ihtimali var mı?

@Hakan Boz
boy 1.75 kilo 108 benim 3xl aldım en büyüğünden bir boy küçük alabilir mişim ama büyük almak mantıklı içine polar felan bişey giyersin kışın bunu giyemezsin vs. normal bedenin 1 büyüğünü almalısın bence

• Beğen
Bir adet L beden siparişi vermiştim yaklaşık 10 gün önce. Sanırım 2 haftaya elimde olur. Normalde aliexpresteki ürünlerde M beden giyiyorum fakat bunun altına bir şey giyerim diye L olarak verdim siparişi. Boy:1.88 kilo 70.

• Beğen
telefondan yazdigim icin link veremiyorum ama decathlon bu konuda iyi. Cok ucuz urunleri var. Malzeme kalitesi artip hafifledikce fiyati artıyor. Ama aliexpressten alacaginiz bir urunun, kalite olarak decathlon 'un vasat urununden daha iyi olacagini sanmiyorum. Yaklasik 100tl gibi bir tutara bir uzun Light mont bir de kolsuz ruzgarlik alsaniz butun kisi gecirirsiniz. ( 0-1 derecede yine bisiklete binerim derseniz biraz da icliklere para harcamak lazim)

Geri