Scudo Sports

Aliexpress replika kask testi

Adama canım cicim yerim seni dersen alacağın cevabada sinirlenmemen lazım.

Bozacının şahidi şıracı da geldi, hoşgeldiniz, şöyle buyrun 😁 sinirlenme falan yok, gayet iyiyim.. Hatta bu dalaşma işinden keyif bile alıyorum ama forumun bir çizgisi var. O yüzden daha fazla konu dışı yazmak istemiyorum. Burada bilgi arayan ya da paylaşan abilerimiz kardeşlerimiz var.. Onlara saygımdan size değil

Scudo
Bozacının şahidi şıracı da geldi, hoşgeldiniz, şöyle buyrun 😁 sinirlenme falan yok, gayet iyiyim.. Hatta bu dalaşma işinden keyif bile alıyorum ama forumun bir çizgisi var. O yüzden daha fazla konu dışı yazmak istemiyorum. Burada bilgi arayan ya da paylaşan abilerimiz kardeşlerimiz var.. Onlara saygımdan size değil
Yunus Emre ne güzel demiş. 🥰

" Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene. "

Yunus Emre ne güzel demiş. 🥰

" Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene. "

Yunus Emre den Allah razı olsun, o da olmasa yazacak ne bulacaktı bu muhterem 😁🤣😭

Neyse, 🤨 bu sefer harbi susuyorum 😑

Foruma ilk kayıt olduğundan beri saçmaladıklarıyla dikkatimi çeken bir üyeydi. Geçenki kadro meselesinde de ilk engellediğim üye sıfatını kazandı. Burada kimin anlayışsız kalın kafalı olduğu gayet açık. Tavsiyem muhteşem üslup ve bilgi düzeyine sahip ağabeyimizin seviyesine yaklaşılamadığı için cevap yazmamaktır. Sensiz forum daha güzel :) Şunu da belirtmeden geçmeyeyim geçen sefer insanca cevap vermiştim ama şimdiki niyetim tam olarak istediğiniz üzere dalga geçmektir.
"konuya girişiniz, üslubunuz afedersiniz ama resmen dalga geçmek ve aşağılamak üzerine.."

• Hahaha
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Kask düşerse bir daha kullanilamaz bence , kullanım ömrünü doldurur diye düşünüyorum

Kask düşerse bir daha kullanilamaz bence , kullanım ömrünü doldurur diye düşünüyorum

Hiç düşmemiş olsa bile ortalama 3 yıl içinde değiştirilmesi gerekiyor güvenlik açısından. Hatta lisanslı bir ürün ise bazı firmaların ürünleri yenileri ile değiştirdiklerini okumuştum ama herhalde bu, en yüksek seviye kask markaları seviyelerinde oluyor. Bir de ilk defa kask alınacaksa, üretim yılı satın alma tarihine en takın zamanlar tercih edilmeli..

• Beğen
Tepkiler: hallemon
Hiç düşmemiş olsa bile ortalama 3 yıl içinde değiştirilmesi gerekiyor güvenlik açısından. Hatta lisanslı bir ürün ise bazı firmaların ürünleri yenileri ile değiştirdiklerini okumuştum ama herhalde bu, en yüksek seviye kask markaları seviyelerinde oluyor. Bir de ilk defa kask alınacaksa, üretim yılı satın alma tarihine en takın zamanlar tercih edilmeli..

Kesinlikle katılıyorum, detaylar cok doğru
Ben genel prensip açısından söyledim. Güvenlik ekipmanları hayatımızda bir defa lazim olur ondada işe yaramaz ise bütün hayatımızda hammaligini yapmış oluruz

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri