Scudo Sports

Aliexpress Kadans ve Nabız Sensörlü Km Saati

@Özcan. Ürünü monte edince inceleme yaparsanız çok iyi olur. Nabız sensörüyle ilgilide bilgi bekliyoruz. Hayırlı olsun.

Scudo
@Bahadır Ulusoy incelerim teşekkürler. @nuruasakir kalp sensörünü çalıştırmak için özel bir durum var mı? Göğsümüze bağlayınca sayaç bilgileri vermeye başlayacak mı? Hiç sorun yaşadınız mı?

@Özcan. Ürün bugün elime ulaştı aynı sorunu bende yaşadım nabız sensörünün pilini değiştirince sorun düzeldi, aynı şekilde km ve kadans sensörlerinide uzaklaştırınca çalışmıyordu sanırım piller zayıf kalıyor, pilleri yenisi ile değiştirmekte fayda var.
kmsaat.JPG

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Behcet Alp Anladığım kadarıyla nabız saati sorunsuz çalışmakta. Kadans sensörünün de pilini değiştirdiğinizde lütfen durumu yazın. Güle güle kullanın.

son durum nedir hocam. + lar - ler nelerdir bizimle paylaşırmısınız

• Beğen
Merhabalar. Pazar sabahı ürünün montajını 15-20 dakikada yaptım. Paketteki yapışkanlı süngerli pedler yardımıyla ekran da, sensörler de sağlam şekilde bağlanabiliyor bisiklete.
Asfalt yollardan çıkıp aşırı mıcırlı yollarda yüksek hızlara çıktığım oldu. Yol bisikletinin beni aşağı atmaya çalıştığı sarsıntılarda bile hem hızı ve kadansı sorunsuz kesintisiz ölçtü cihaz.
Nabız bandında da bir sıkıntı yoktu. Rampa tırmanırken 177'ye kadar çıkmış nabzım. Tehlikeli bir rakam değildir umarım :)

Ürün tükenmiş gözüküyor başka satıcı var mıdır acaba satan?
(link) bu linkte var hala ama ayrı ayrı satıyor galiba. en pahalısı nabız sensörlü olan ama onu seçersem kadans sensörü dahil değil sanırım çünkü onun için ayrı seçenek var kafam karıştı.

@televole2 ben verdiğiniz linkteki satıcıdan aldım ürünü, AE Scorpio Ltd. Üçüncü ve en pahalı seçenekteki pakette hem nabız sensörü var, hem kadans.
Nabız sensörünü kendi bilgisayarı okuyabiliyor ama hiçbir android uygulaması ile telefondan veri yakalayamadım. Ama takibi bırakmayacağım, yakalayabilirsem harika olacak.
Bir Rus forumunda kadans sensörünü sadece pedal çevrilirken telefon görüp eşleşebiliyor demiş bir kullanıcı. Durduğu anda cihaz BT listesinden siliniyormuş. Onu da uygun bir zamanımda deneyeceğim.

@Özcan. kendi ekranında kadans hız ve nabız gösteriliyor değil mi? eğer öyleyse sorun yok benim için. Bir de merak ettiğim, ortalama hız ve max. hız gösteriyor mu alet?

Kadans ve anlık hız her daim görüntüleniyor. Kadans üstte, hız ortada iri rakamlarla. Alt satırda görüntülenecek şeyi değiştirebiliyorsunuz.
Kadans, hız ve nabız için max/min/ort/dönüşümlü göstermek gibi, sıcaklık, süreler, saat, tahmini kalori gibi.
Orta ve alt satırlarda ayrıca yukarı aşağı ok işaretleri var. Anlık bilginin ortalamanın neresinde kaldığını gösteriyor.
Gayet zengin fonksiyonlu işlevsel ve ekonomik bir alet. Ancak ne kadar dayanıklı olduğunu zaman gösterecek.

Bu ay bütçeyi formaya ayırdım. Zaten pek süremiyoruz kış aylarında. Ama yaz başlamadan kesinlikle edineceğim bu saati.

@Behcet Alp hocam aynısından bende de var hiç kesilme olmuyormu yani ben sürekli işe gidip geliyorum kesinti çok fazla yaşadım

Bugün gearbest ten aldım aynı ürün galiba daha bisikleti almadan bunu aldım.Nasıl olsa daha çok günü var gele dursun :)

@zlatan_1903 sınavlarım nedeniyle ay sonuna kadar bisiklete ara verdim 1 kez deneme şansım oldu sorun yaşamadım, bu konuda daha fazla yardımcı olamıyacağım.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Behcet Alp
az önce pilleri değiştirip yeniden montaj yaptım sabah demeyeceğim tekrar[emoji4]

Ben bunun tıpkısının aynısının lixada olanını aldım her bir şeyi 4/4 lük çalışıyor herşeyi güzel düşünmüşler sadece benimkisinde ışık vs yok. Kadans, hız Hr süper birşey basit yollu tavsiye ederim.

Kullanan arakdaşlara sorum: Bu ANT değil dimi arkadaşlar?

(link)

(link)

2. olanı tavsiye ederim. ama konunun açıldığı üründe ışıklı ve ucuz. Bu ürün elimeulaştı kısa zamanda satıcı iyi gibi.

• Beğen
Ürünü kullanmaya yeni başladım. Kullananlara bir sorum olacak. Nabızımı sayıyor. Maksimum ve minumum değerleri gösteriyor ancak ortalama nabız hep 0 da. Bunun nedeni nedir?

Geri