Scudo Sports

Alıcagım yol bisikleti karşılastırmaları

Emre Akkanat

Forum Demirbaşı
Tepki
323
Bisiklet
Merida
Merhaba abilerim ve kardeşlerim 16 yasındayım.Uzun zamandır dağ bisikleti kullandım yol bisikletine geçmeye karar verdım. Fakat Bütçe konusunda sıkıntım var max 1.500TL bütçem var benım begendıgım ıkı farklı model var hangısı daha ıyıdır? Birde 1500TL'yi geçmeyecek yol bısıkletleri tavsıyenız varsa yazarmısınız tesekkurler :)
Kron Rc2000 http://www.ykbisiklet.com/images/rc2000.jpg
Sedona 610 http://www.sedonabisiklet.com/assets/img/content/bisikletdetay/610/verybig.jpg

Scudo
Sedona'yı alırdım ben olsam.

ikiside değil kron dynamic,giant scr2 ,mosso race 772 modellerine bakabilirsin internetten fiyatları uçuktur bisikletçiye gidip pazarlık ile indirimli alabilirsin

Benım ıcın hızda onemlı bu konuda hangısı önde?

sedona 610'u 1270'e sipariş verdim.Sedona,kadro olarak carraro ve krondan iyi olduğunu biliyorum.

Şahsen ikisini de almaz Carraro cr race 032 ye yönelirdim.

Şımdı kafamda iki tane var sızce hangısı ? Carraro CR Race 032 ve Sedona 610 hangısı

@EmreA..

Her türlü Carraro bende 052 var sorunsuz.

Carraro CR Race 032. Carraro renk olarak da daha hoş geliyor bana.

Arkadaslar merhaba bısıklet alma konusunu babamla konustum falan butce sınırım 1600Tl en ıyı bısıkletlerı soylermısınız?

@EmreA..

Carraro CR Race 032

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
Merhaba bırkac gun ıcınde bısıkletımı alıcam fakat karar veremedım butcem 1600TL'ye kadar eğer carraro cr race 032'i 1550 TL civarına düşürebilirsem alıcam düşüremezsem sedona 610 alıcam sedona yerine başka tavsiyesi olan varsa tavsiyelere açığım?

Merak ettim boy, bacak boyu ve kilon nedir sorabilir miyim?

50 tl için race 032 den vazgeçme alacağın 610 ile 032 arasında çok fark var pişman olma sonra.

@EmreA..

dostum bende 052 alıcaktım Gaziantepten yoktu 032 vardı ne kadar olur nakitte dedim firmayla anlaşmamız var 1700 olur %10 yapamam dedi belkı sadece o dükkanın anlaşması vardır %10 yapacak bi yer bulursan 1550tlye alırsın

Bisikletçileri gez, adı geçen bütün modelleri birebir gör. Hangisini beğenirsen görsel ve donanım olarak onu al.
Bak Berke önce sedona dedi, iki mesaj sonra kendi bisikletinin carraro olduğunu hatırlayıp "her türlü carraro" dedi:)
Kimse kron kötü demedi ama hemen eledin zavallıyı.

Ben olsam ikinci el güzel bir bisiklet alırdım. Yeni bir bisiklet te alındıktan beş dakika sonra ikinci eldir.
İkinci el piyasasını canlı tutmak gerekir. Yarın bir gün bisikletinden sıkılıp başka bir şey almak istediğinde nasıl elden çıkaracaksın?

Geri