Scudo Sports

Alibeyköy

Scudo
ne kadar güzel burda alibeyköyden arkadaşlar var facede bir grubumuz var bende alibeyköylüyüm katılırsanız sevinirim :))Istanbul by bicycle Istanbul'u bisiklet ile yaşamak istiyenlerin grubu...

bende alibeyköydenim :) evet çok güzel alibeyköyden birilerine burda rastlamak.

Selamlar ben Alibeyköyden Eren uzun süredir hayalini kurduğum Sedona Borlamı aldım.Çok konu açtım ve her seferinde sabırla yabıt veren abilerimiz oldu onlara çok teşekkür ediyorum özelliklede Kudret Kurttepe abimize.Konumuza gelirsek Eğer yakın mesafe turlayan arkadaşlar varsa buluşup beraber turlamak isterim.Şimdiden teşekkürler :)

merhaba, ben de alibeyköy'den bir borla'lı :D genelde sarıyer civarında sürüyorum. ama bir toplaşma olursa katılmak isterim

• Beğen
Tepkiler: Eren Y
ben yeşilpınar'dayım haftada 3-4 gün çıkıyoruz arkadaşlarla katılmak istersen bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Eren Y
Geç cevap verdiğim için özür dilerim.Malum okullar başladı eğer hafta ortası öğleden sonra turlara çıkıyorsanız katılmak isterim.

2011'den kalan bir konu ama bende Alibeyköylüyüm :) hala turlara çıkan varsa kısa mesafelerde eşlik edebilirim :)

Sevgili kardeşlerim ve abilerim ben bu yolun hemen dibinde ikamet etmekteyim dolayısıyla bu yolu kullanmaya başladım fakat tek Geçmiyor :)
Eğer bu civarlarda olan varsa buluşup turlamak isterim gün farketmez öğrencilikten dolayı ;)
Yakın olan varsa dönsün hem yeni bisiklet aldığım için teknik yardımada(çok az) ihtiyacım var
Yaşım 16 sizin için sıkıntı ise lütfen dikkate alınız.

İstanbul caddesi üzerinde

bu yol güzel vialand girişinden başlıyor ama nereye kadar gidiyor bilmiyorum.bayramın 2. günü gidip bakacağım meraktan :)

(link)

şurada ki yorumlara bakın insanlar bisiklet yolu kalksın diyor.

@devilmycarlos yanlışınız var yol Küçükköy meydandan Başlıyor vialandın önünden sonrada devam ediyor.

Yorumlardada ne kadar geri kafalı bir millet olduğumuzu görüyoruz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: olympos
ben dün vialanda gitmişştim sadece önünde gördüm.alibeyköy tarafından geldim.doğrudur dediğiniz

Geri