mehmetklyr
Üye
- Tepki
- 5
Arkadaşlar merhaba.... Şu an elimde dandik ötesi bi bisan bisiklet var... Hani şu Bisan İhlaslar varya onlardan işte... Hemde kırmızı...
Neyse işte ben yeni bir bisiklet istiyorum aslında... Ancak malum fiyatlar... Adam gibi bir bisiklet için min 500 € fiyat çekiyolar... Doğal olarak ve bir öğrenci olara benim bu fiyatı karşılamam mümkün değil... Ayırabileceğim bütçe oda taksitli olarak max 250 Lira. Şimdi diyorumki acaba bu bütçeyi bu elimdeki dandik bisikleti adam etmek içinmi kullanayım (ki bu mümkünmü... boya falanda lazım ve çizik üstüne çizik var) yoksa eli yüzü düzgün bir bisikletmi alayım....
Öle çok fazla yorcak diilim bisikleti... Canım sıkılınca falan gezerim işte... Bide ara sıra ulaşım. (orta uzunlukta mesafeler) Önerebileceğiniz modeller varmı... Boyum 1.80... Kullanmadığım zamanlar üst katalara çıkaracağım için ne kadar hafif olursa o kadar ii olur açıkcası... Bide mümkünse çin malı olmasın....
Böle bir başlık koyma sebebimide belirteyim... Ben daha çook soru sorarım size....
Öle çok fazla yorcak diilim bisikleti... Canım sıkılınca falan gezerim işte... Bide ara sıra ulaşım. (orta uzunlukta mesafeler) Önerebileceğiniz modeller varmı... Boyum 1.80... Kullanmadığım zamanlar üst katalara çıkaracağım için ne kadar hafif olursa o kadar ii olur açıkcası... Bide mümkünse çin malı olmasın....
Böle bir başlık koyma sebebimide belirteyim... Ben daha çook soru sorarım size....