Scudo Sports

Aldatmış gibi hissediyorum... İstanbul-İznik turu 02.04.2014

Scudo
Konu başlığını da 2016 yaparsanız zamanda yolculuk mevzusuna girmeyiz gece gece forumda :)

@ÖmerMurat hocam fark ettiğimden beri gülüyorum :D malesef ben düzenleyemiyorum bunu sanırım moderatörler düzenleyebiliyor sadece konuyu :(

@O.Yalcindag aynen, oluyor böyle şeyler arada da gece gece quantum fiziği falan hiç çekilir şey değil yani, forumda bazen tartışmaların gittiği yerler belli olmuyor biliyorsunuz :tskler:

Hakkaten çok keyifli olmuş, eyvallah paylaşım için... :)

@O.Yalcindag Burada da karşılaştık dostum :D Daha önce izlemiştim keyifli bir tur olmuş.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Atahan Eker

Aynen oyle :)

@Emre Yönlüer

Degil 2016 ama yanlis yazdim ben :D

Yanlız motor'un keyfini aldıysanız , bisikletten soguyabilirsiniz söyleyeyim şimdiden :D

Çok güzel bir tur olmuş :D Müzikte çokzel

@Tuncay K.

Bisiklet baska bi dunya bence yani gene severek biniyorum ama sehirde trafikten biktim motosiklet trafikte boyutu ve hizlamabilme (ivme) kapasitesi sebebi ile baya avantajli. Yani en iyisi bi karavanin olcak ustune bisikleti arkasina scooteri baglicaksin. :D

@Emre Yönlüer

John Titor hakkinda bilgim yoktu sayenizdev oldu :) ancak oraya 2018 2030 falan yazsam daha uygun olurdi John Titor'a sanirim :)

@Nini

Tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@O.Yalcindag itiraf ediyorum bende aldattım...:) arkadaşımın motoruyla bir kereden bir şey olmaz diyerek başladığım macere benide motosiklet sahibi yaptı... ve hala aldatmaya catır catır devam ediyorum...çokta zevkli ... motorsikleti aldığımdan beri bisikletim boynu bükük duruyor öylece...

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
Gerçekten turunuz çok eğlenceli olmuş video çok güzel emeğimize sağlık[emoji41] eski bir motor kullanıcısı olarak motorun yeri hep bambaşkadır hele uzun yolda olduğun surece... Bisikletten motora heveslenenler haksız değilsiniz ;-)

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanyada yaşadınız mı daha önce :D

@ERDİNÇ DURAN

Hocam maddi olarak motosiklet karsilayacak durumda degilim o sebeple boyle arada kiraliyorum anca :) umarim bana da olmaz ayni sey ancak motosikletin keyfi de baska :)

@dgntkn

Tesekkur ederim :) bakalim belki hevesim gercege donusur :)

@BicycleLover

Evet hocam yasadim 1 sene, videodaki bayan da zaten kiz arkadasim olur alman kendisi :)

çok keyifli tur olmuş videoların sıralanışı ve arkadaki fon müziği çok mükemmel olmuş emeğinize sağlık çok hoşuma gitti hatta bir ara ben bisikletin üstünde ne yapıyorum diye bile sordum kendime ;)

Geri