Bisiklet ulaşım aracıdır
Bisiklet sever
- Tepki
- 1.769
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Fold 2 stok bitti galiba.
Sonuncuyu ben aldım sanırım. 😎Selam hocam. Evet şimdi baktım. Fold2 seçince Çok yakında Butonu çıkıyor.
İyi ki zamanında mart ortalarında uygun fiyata almışım.![]()
Merhaba. Bisikletim bugun geldi. El gazını nereye ve nasıl takacağımı bir türlü kestiremedim. İcindeki metal kelepceyi cikardim ama nasil takilacak bu. Siz nasil yaptiniz?Selam hocam. Evet şimdi baktım. Fold2 seçince Çok yakında Butonu çıkıyor.
İyi ki zamanında mart ortalarında uygun fiyata almışım.![]()
Merhaba. Bisikletim bugun geldi. El gazını nereye ve nasıl takacağımı bir türlü kestiremedim. İcindeki metal kelepceyi cikardim ama nasil takilacak bu. Siz nasil yaptiniz?
Sizinki gibi elciği cikartip el gazini monte ettim. Fren ve vites kollarini el buyuklugume gore ayarladim. Tek bir problem kaldı. Gidon/tekerlek ayarinda hafif bir kayma var. Bunu gidonu katladiktan sonra acilan somundan mi ayarlamak gerekiyor. Simetriye cok takilirim 😁Hayırlı olsun hocam. Kazasız ve güzel günlerde kullanın.
Özellikle viraja yaklaşırken pedal çevirmeyi durdurun.
Benim kurulumu servis yaptı.
Ancak size takılı halde birkaç foto atayım. Sırasıyla :
El gazı Üstten görünüm
El gazı alttan görünüm. Alyan vida var:
Önden görünüm, kablosu kablo demetinin içine gidiyor.
Surunuz olursa servis bugün açıktır.
Ben maalesef kendim takmadım.
Turdan döndüm pili bitirene kadar turladım.![]()
Sizinki gibi elciği cikartip el gazini monte ettim. Fren ve vites kollarini el buyuklugume gore ayarladim. Tek bir problem kaldı. Gidon/tekerlek ayarinda hafif bir kayma var. Bunu gidonu katladiktan sonra acilan somundan mi ayarlamak gerekiyor. Simetriye cok takilirim 😁
hocam doğru anladıysam iki ayağınızın arasına ön tekerleği sıkıştırın direksiyona denk gelecek şekilde ayarlayabilirsiniz. her bisikletin gidon ve tekerlek kısmı ayarı elle yapılırSizinki gibi elciği cikartip el gazini monte ettim. Fren ve vites kollarini el buyuklugume gore ayarladim. Tek bir problem kaldı. Gidon/tekerlek ayarinda hafif bir kayma var. Bunu gidonu katladiktan sonra acilan somundan mi ayarlamak gerekiyor. Simetriye cok takilirim 😁
Doğru ama eksik. Eger somunu gevsetmeden bunu yaparsanız bir sure sonra yalama olacaktir. Gidonun katlandigi baglanti yerinde alyan ile acilacak bir somun var. Onu biraz gevsetip dediginiz sekilde ayagimla ayarladim ve tekrar sıktım sorun kalmadı. Bisiklet müthiş. Tek korkum 1,90 boy ile dogru surus pozisyonu yakalayamamaktı. Selenin maks yuksekligine bile gelmeme gerek kalmadi. Kitapta 1,90 a kadar deniyor ama bence 1,95 e kadar rahat kullanilabilir bu bisiklet.hocam doğru anladıysam iki ayağınızın arasına ön tekerleği sıkıştırın direksiyona denk gelecek şekilde ayarlayabilirsiniz. her bisikletin gidon ve tekerlek kısmı ayarı elle yapılır
arkadaşlar sizde katlanan kısmın batarya tarafında boya atması vs oldu mu?
@anti panik Motor enerji cekerken pil yüzdesinin cekilen enerji miktariyla dogru orantili olarak düşmesi enerji kesilince tekrar yükselmesi normal midir?
bu şekilde, servise gönderdim normal dedilerBende sorun yok. Fotoğraf alabilir miyiz?