Scudo Sports

Alanya'nın yayla ve köyleri

Scudo
inanılmaz güzel bir gezi olmuş......anlatımınızdaki doğallık resimlerle birleşince bu güzellikler dahada pekişti benim gözümde....gönlünüze ve pedallarınıza sağlık

• Beğen
Tepkiler: canondale
Güzel bir gezi olmuş. paylaşımınız için teşekkürler :) Sizinle bilikte bizde gönlümüzle gezdik :)

Çok güzel bir gezi olmuş; fotoğraflardan ve anlatımınızdan etkilenmemek mümkün değil. Umarım bu şekilde turlar yapmak bir gün bana da kısmet olur, böylece bu muhteşem doğanın tadını doya doya çıkarırım.

Paylaşımınız için teşekkürler. Bol pedallı günler dilerim..

ArifB İnsan kafasının bir köşesinde olan şey öyle veya böyle sonunda gerçekleştiriyor. Bende bu itkiyi sende sağlayabildiysem ne mutlu bana.Sevgiyle kal. i

okan abi, bir gezi ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi, yazdıklarınızı okumak ve fotoğrafları incelemek inanın çok keyif vericiydi, gecenin bu geç saatinde o dağ esintisini, anadolumuzun sıcak insanını yanımda hissettim, insanın bu fotoğrafları görüp heveslenmemesi mümkün değil
paylaştığınız güzel kareler ve güzel anlatımınız için teşekkür ederim

geziniz çook güzel.Bende mersin'nin yaylalarını gezdim ama inanın tek kişi olunca o kadar zevkli olmuyor...Pek fazlada resim çekmiyorum.in-bin çok zaman alıyor.Anca ihtiyaç molası verince... Ama pişmanım...ne olurdu ki..eve 1-2 saat geç gelirdim... bu arda gezdiğim köyler : gözne-ayvagediği-değirmendere-alanyalı-arslanköy-değirmendere-kızılbağ-çapar-çandır.... şimdilik bu kadar..artık üniversite açılacak... işallah sene ye de mersin-erdemli'nin köylerini gezmek istiyorum..oralar daha güzel......

• Beğen
Tepkiler: canondale
@mehmetbaris87

Barış'cığım gördüklerimi, gezdiklerimi yazım ve fotoğraflarımla sizlerle paylaşmak istedim yalnızca.Benim duyumsadıklarıma ortak olun diye. Başardıysam ne mutlu bana

Geri