Scudo Sports

Alanya'da tünelde kamyon bisikletlileri biçti

@özgür.

Oyu falan boşver de Allah sana akil fikir versin. Adama siyaset yapiyo derken direk parti propagandası yapmak ne sacmalik. Herhalde dün o saydigin ulke ve sahislari dün calisma odanda topladin da olay yerinden bildiren acemi muhabir edasiyla gereksiz bilgiler geciyorsun. Haci sen tam olarak ne yaşiyosun bilmem ama biz o kafayi yakalasaydik zaten ayni dusunurduk. Yillardir olmayan bir seyi 2 cümleyle bize inandirmaya calisman kadar boşsun yorumunla birlikde. Bilmiyorum birileri gorur de elimden tutar diye yapiyorsan tum bu sacmaliklari cok daha fayda saglicagin mecralar mevcut

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Scudo
@emrahb sen herhalde saydığım şahış ve ulkelerle içli dışlısında,devamli görüşen devlet adamı gibi onların fikirlerini biliyor gibi kendin gibi boş yorumlar yapıyorsun.benim yazdıklarıma yalan diyebiliyorsun.aferin sana.senin kafayı yaşamak istemem.aklin yerine gelsin.

@özgür.

O dedigini yapiyor gibi konusan iddia eden sensin. Bir baskasina gore de tam tersi o kisiler o kisileri istiyor olabilir. İstihbarat baskani gibi ahkam kesen sensin estagfurullah ne haddimize.

Madem bu kadar hakimsin yukarda bir yorumumda bu sorunlarin hesabini uganda genelkurmay baskanindanmi sorucaz dedim sorumu cevapla bakalim sayin özgür fidan?

Ayrica melih gokcekle ilgili bi karikatur vardi bilmem hatirlarmisiniz. Ankarayla ilgili bi sorunu soruyolar o bizden once vardi deyince senden önce germiyanoğulları vardı zaten ne anlatiyosun diyordu karikatürde. Cevabini bu karikature gore ver sayin istihbarat şeysi özgur fidan kardeş

Emrahb kardeşim siyaseti boşverelim bu konuda.Dünyada 7 milyar insan varsa 7 milyar düşünce vardır.şu anda herkesin kafasındaki düşünce farklı.siyaset kendisiyle aynı düşüncede olmayan insanları birbirine düşman yapabiliyor.Burası bisiklet forum olduğuna göre bisikletimizle güzel sürüşler yapmak istiyoruz.Bilgi alıp verme formu.Siyasetle birbirimizi kırmayalım.Herkesin düşüncesi kendine olsun.

Alanya'da yaşarken aynı tünellerden bir defa geçmek zorunda kalmıştık -ya da denemiştik geçmeyi-, ne kadar korkunç ve tehlikeli olduğunu, bu tünellerde sıkıntı olduğunu ve kontrollü bir trafik akışının olmadığını, hız sınırına uyulmadığını, aydınlatmanın yetersiz olduğunu ve genel anlamda tünellerin zaten çok tercih edilmemesi gerektiğini forumda ilgili konularda uzun uzun tartışmıştık. Çok üzüldüm bu haberi görünce, ancak görünen köy kılavuz istemez, o tüneller daha çok kazaya gebe -umarım yanılırım ve bu son olur.- Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır diliyorum.

Konaklı-Alanya yolundan haftada birkaç kez geçerim.Alanya'ya giderken normal güzergahtan,Alanya'dan dönerken tünelleri geçinceye kadar ters yönden kaldırımı kullanırım.Tünelin içinde yürüyecek kaldırım bile yok,bariyerlerle ayrılan bölümde ise borular ve benzeri şeyler var.Işıklar içinde uyusun ölen kardeşimiz.

@Obsrn herkez diye yazılmaz diye akıl veren zat.valla nedir ya.valla.Kastamonudaki valla kanyonumu?çok biliyorsun birşeydende haberin yok.kafa istersem beyinli olanlardan isterim.kafa var beyin yok neye yarar.sendeki kafa bende olmasın

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@özgür. Doğduğun günden beri konuştuğun dili yani ana dilini doğru düzgün kullanmayı bilmiyorsan benim sana akıl vermem çok zoruna gitmesin. Türkçeyi iki yıldan beri öğrenen bir Danimarkalıya bugün herkez mi herkes mi diye sorduğumda bana dalga mı geçiyorsun diyerek doğru cevabı verdi. Ben senin yerinde olsam bu durumda yerin dibine girerdim bir danimarkalı Türkçeyi benden daha iyi kullanıyor diye.

@Obsrn bende sana kendin türkçeyi doğru kullanamıyorsun bana ders vermeye çalışıyorsun diyorum anlamıyorsun.sana örnek verdim valla yazmışsın.senin danimarkalı bunun doğrusunun vallahi olduğunu bilir.Vallahi sendeki kafayı istemem.

@özgür.

Aslina kalirsa bencede konu burda kapansın. Zira ben yorum yaparken korkuyla yazıyorum sen ise istedigini iç güç istemedigini dış güç ilan edebiliyorsun korkusuzca. 20 yılın sonunda gelinen bu çok başarili ! demokratik ! ortam biz kapatmaz da az daha devam edersek benim yorumlarimin kesilmek zorunda kalmasiyla belkide istem dışı sonlanabilir. Tadında bırakma yanlisiyim bende borcum harcım var . Nankörlük edicek degilim havaalanlarimizi kiskananlara prim vererek. Aman gozunu seveyim.

Cahilliğimi maruz görün, tünelde bisiklet sürmek neden tehlikeli? Daha önce hiç bisikletle tünelden geçmedim de.

@kerem E
Bisikletler icin ayri yol yok veya sağda yeterli boşluk yok. Arac seridinde gitmek zorunda kalinca da tunelde fark edemeyip carpiyorlar. veya isiklandirmalar yetersiz kaliyor . Dar ve karanlik gecitler problem yasatiyor kardes

Alanya girişindeki tünel. Kemer yolundaki topçam civarı ve tüneller. Bisikletçi için tehlikeli. Havalar ısınınca Trafik yoğunlaşınca. Tehlike daha da büyüyor. Ayrıca Kundu Belek arası açılan yol. Kundu Aksu expo arası açılan yol da bisikletli için tehlikeli. çünkü bu yollarda da Bisiklet için güvenli yol yok. (6 senedir Kemer tarafına gitmedim.) şu günlerde yapılan cam piramit kavşağı bisikletli olarak alt geçide girme ve riskli olarak yasak dersek. yukarıdan devlet hastahanesi tarafından gelip yolun karşısına gitme. arap suyu tarafına gitme şansın yok. Yani artık bu yolda bisikletli cezalı. 21. Yüzyılda hala Bisiklet ve bisikletçi 2. Sınıf vatandaş muamelesi görmeye devam ediyor.

Şimdi anladım neden tünelden bisikletle geçmenin tehlikeli olduğunu.

@kerem E çocuğum konuyu baştan sona oku cevapları var zaten abilerini yorma

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@burak gulyapan Abicim konuyu en başından beri takip ediyorum ama daha detaylı bilgi istediğim için sordum.:)

Geri