Scudo Sports

alanya yarışları iptal mi?

Scudo
@LegenD

Sn. anday üzgün ucinin yarışı diye iptal edilemez diye bir kıstas yok bknz Manavgat XCM ve XCO yarışları iptal olmuştur 2 gün üst üste yarış.
gelicek olan yabancıyı siz düşünün. Düşüncenize saygım var ama malesef düşündüğünüz gibi olsaydıda 2 yarışıda koşsaydık :(

@TheflyingfalcononTEM

Valla ben ve azınlık arkadaşımız g.antep yarışına katılmama kararı aldı ama azınlık oalrak kaldığımız için.

atalarımız söylemiş " Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin " mantelitesi olduğu sürece düşündüğün yazıları yazana rastlayamazsın.

ee dedim ya delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramıyor ..

Kesin birşey olmadan lisans almaktan vazgecenler ve bilet iptal edenler oldu .. yazık

@Mert Kabtan

sende yattın arabanın üstüne konuşuyon ordan ''ee ben size dedim '' falan :D:D:D sen toparla berkayları falan hadi bizim memlekete bekliyoz

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Bora TİRKİ

Bilgi detaylarını Bora geçmiş saolsun çok teşekkürler. yarışlar oluyor evet ama sezon finalinin yapılacağı yer Alanya yerine Adapazarı ne alaka biz hala çözemedik:cool:

Otel bulunması ve otel ücretleri sıkıntı çıkaracak ama en azından yarış var.

Fakat bir şeyler yapmamız lazım derim bu iş bu şekilde ne olur nereye varır ses çıkartılmadığı sürece bilemem. Fikri olan varsa paylaşalım. Ben protesto planları içerisindeyim. Artık olur gibi değil ertelemeler,alakasız yarış iptalleri,alakasız yarış mekanları, açıklamasız yapılan eylemler,gerekli ilginin sporcuya gösterilmemesi, sporcunun bir değer sahibi olmadığının gösterilmeye çalışılması sizi bilmem ama ben bu kadar layıksızlığı bisiklet camiasına layık bulmuyorum.

Bisikleti gerçekten sevenlere benden bilgi olsun...

@cannonfire

benim aklımdan bi tür protesto geçiyo aklıma yeni gelmedi mart yarışından beri düşünüyorum

olay şu : herkes yarışa startta başlicak tamamen turlar atılcak organizasyon normal ilerlicek son turda finişe girmeden bir mekanda finişteki hakemler görmeden toplanılcak ve finiş çizgisine toplu olarak yaklaşcaz ve büyük türk bayrağı açıcaz ve de finiş çizgisini geçmeden kenardan dışarı çıkıcaz yani kimse finişe girmicek düşününo zamanki durumu ne yapacaklarını bilemicekler herkes birlik olursa yapılabilir ama sonumuz ne olur bilemem:D :D :D :D :D :D

@cannonfire

İklim itibariyle mevsim olarak hiç uygun değil Adapazarı, zaten sezon başında da dona dona bir sürü yol yarışı koştuk, bu da çok soğuk olacaktır sanırım :( Umarım tekrar Alanya olur, ya da bir Akdeniz bölgesi...

@Hakan Yazman

alanya ya geri alınması her kes için iyi olur ama bu federasyon böle bişey yapmaz Hakan. Gideriz adapazarına herzaman olduğu gibi boş bi yarış koşar geliriz.Her zamankini yaparlar yine olur biter.Yarış,kürsü,madalya hadi evinize...

• Beğen
Tepkiler: fatih ulusoy
@Bora TİRKİ

"Bisiklet sporu o kadar kolay olsaydı.Adı Futbol olurdu."

harbiden yaa söz çok açıklayıcı ve mantıkça(akıllıca) bora abi sana mı ait bu sözZ :D

Geri