Scudo Sports

alanya yarışları iptal mi?

Scudo
Öfff ya boşuna sağlık raporu aldım boşuna lisans çıkardım ve boşuna yurt işlemleri ile uğraştım Ne diyim hepsi bi hiç içinmiş.

Maden yarışlar iptal 1 ay önceden duyuru yapsalardı. Gerçi halen daha federasyon sitesinde bi duyuruu yok. Tabi federasyonun sitesine site demek bin şahit ister.

Aynen öyle abi. Lisans çıkarmak için sağlık raporunda ekg istediler akciğer grafiği istediler neyse dedik yarışa gircez. Heralde yarışa girmeden önce bizi sınıyolar dedik hepsini bir bir haletik. Birde otel masrafımız olmasın diye üniversite yurdu ayarladık onada bir sürü vaktim gitti.
Benim 1 günüm bunlar için çarçur oldu

Ama dediğin gibi burası türkiye federasyon kulaktan kulağa oyunu oynuyor sanki.

Kimsenin çıkıpta bi duyur yapmaya halen daha niyeti yok sanırım. Tebrik ederim hepsini. 2 günde bisikletden soğutmayı başardılar.

• Beğen
Tepkiler: sadana
@cesar çakas

bi gün yarış varmış ertesi gün yokmuş onlar ermiş muradına biz çıkalım bisikletleri satışa :D:D:D

@emre arıkan

:D :D :D

Bu yarış olacak bence .. her gün bir masal uyduruluyor .. federasyondakilerde yarışa az bir süre kalana kadar birşey bilmiyorlarki .. adamlar kendi aralarında birbirinden habersiz bizim nerden haberimiz olsun .. onlarınkide bizim foruma dönmüş ...

Bir varmış ..

Bir yokmuş ..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Şimdilik bnm bildiğim var.Yine söylüyorum mekan Adapazarı olacak söylentisi de var yarın ola hayrola diyorum öğlene kadar bilgi geçerim.Sezon final yarışları iptal oluyorsa zaten bırakalım bu sporu onlar da buna çabalıyor zaten.

Bir iki yerle görüşüp bilgi edinerek net bişeyler aktarmaya çalışıcam.Umarım olumlu bişeyler duyarım,duyarız...

@E.GURCAN

Erol kardeşim zaten ortaya güzel bir iş çıktığında Federasyon ortada.Federasyon demiyor ki bu iş olduysa böyle bir güzel organizasyon meydana geldiyse buradaki sporcu arkadaşların da emeği ver denmez.
Ve bir çok bu işe gönül vermiş arkadaşımız ben eminim ki büyük çaba harcıyorlar.Am en üzüzcü tarafı da karşılıksız olması.Beklenen karşılık da zaten Milyarlar değil.Güzel paylaşımlar.Başka ne olabilir ki.Neyse çok uzatım.Emeğinizin bilinmesi dileğiyle..İyi forumlar ve Başarılar....

benım fıkrım anlanya yarısı olcakmı olmucakmı diye sorarsanız evet olcak neden nersenız cunkı uluslar arası bı yarıs yanı sadece turkıye bısıklet federasyonu ıptal ettı dense baska ulkelerden bır dunya takım gelıyor yanı turklerden fazla yabancı katılım var bunu herkeze acıklayamazlar dıye dusunuyorum ben tabi bu adı ustunde federasyon bu kadar kısıyı sadece bı adamın ağızından cıkıyor laf olmucak dıyor butun alanya yarısları ıptal oluyor tabi bı adam yuzunden 1000 kısı mağdur oluyor buna ne dersınız ben ıhmallık derım mert kaptanında dediği gibi resmen bısı çizgi flim kahramına dondurduler bı var bı yok am bence var ve olcak (yınede morellerı yuksek tutalım ne olur ne olmaz:D:D:D)

saygılarımla anday üzgün

Bütün yazılanları sonuna kadar ümitle okudum, acaba bir Allahın kulundan da, Federasyonun evvelce yaptığı veya yapacağı böylesine haksız uygulamaları protesto etme anlamında, herhangi bir eylem hakkında hiçbir öneriye rastlamadım..Neden ?

Ben nisan ayında almış olduğum uçak biletlerini iptal ettim ve 40 tl param gitti, daha öncede oldu yarıştan iki gün önce program açıklıyorlar böyle saçmalık mı olur, madem kesin karar aldılar olur veya olmaz diye açıklasınlar, sene başında program yapacaklarsada doğru dürüst program yapsınlar. Bu saatten sonra olmuş veya olmamış umrumda değil federasyon böyle organizasyonlar yapacaksa ben mtb'de yokum.

Beyler olumlu,olumsuz devamlı birşeyler yazılıyor.

Bazen haklı , bazen haksız.

Son Durum ALANYA YARIŞI YAPILACAK.Merak etmeyin.

1998 senesi dahil bütün Mtb yarışlarına katıldım.ve bu sene 13.ALANYA yarışım olacak.

Bu sabah Federasyon yetkilileri ile görüştüm.

Federasyon sitesine gerekli açıklamayı yayınladılar.

"GENEL SEKRETERLİKTEN DUYURULUR

Yarış Tarihi ve Yer Değişikliğine İlişkin Duyuru…

Federasyonumuzun 2009 yılı faaliyet programı kapsamında 02-04 Ekim 2009 tarihinde Alanya’da yapılması planlanan “K.A.P Sezon Sonu Yol Yarışları “ 16-18 Ekim 2009 tarihinde Sakarya’da yapılacaktır. Bu yarışa ait parkur bilgileri ile yarışma talimatları en kısa sürede Federasyonumuzun resmi internet adresinde yayınlanacak olup ilgili kulüp ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine gönderilecektir.

Federasyonumuz tarafından özel olarak organize edilecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Yarışı Büyük Erkekler Kategorisinde 03 Ekim 2009 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Bu yarışa ait parkur bilgileri ile yarışma talimatları en kısa süre Federasyonumuzun resmi internet adresinde yayınlanacak olup ilgili kulüp ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine gönderilecektir.

Federasyonumuzun 2009 yılı faaliyet programında yer alan Alanya International MTB Cup yarışı tarihinde değişiklik bulunmamakta olup 11 Ekim 2009 tarihinde Alanya’da yapılacaktır."

Lütfen ; Herkes bu bilgiyi paylaşsın.

Not:Ayrıca ; Artvin yarışının güvenliğinden sorumlu kişi hakkında gerekli işlem yapılmıştır.

Siz bisikletinizi ve sporunuzu imkanlar dahilinde yapın.

"Bisiklet sporu o kadar kolay olsaydı.Adı Futbol olurdu."

"Dağ Bisikleti veya Yol bisikleti olsun.Bu sporu sevin,sevdirin."

Sağol Bora abi çok aydınlatıcı bi yazı oldu. Emeklerimin karşılığını alıcam sonunda.

@Bora TİRKİ

Teşekkürler Bora abi aydınlatığın için. Kendi adıma artık Yol ve Dağ bisikleti yarışlarının bazılarına katılma kararı aldım, Dağ bisikleti için federasyonun çalışmaları da umarım bu şekilde devam etmez. 2010 Tüm sporcular için umarım güzel bir sezon olur ve tüm yarışlar yol,dağ,4-cross-maraton hepsi gerçekleşir.
Saygılar

Geri