Scudo Sports

alanya yarışları iptal mi?

@emre arıkan

Federasyondaki yetkililer bu forumu takip etsin etemesin, hiç bir şey değişmezbiliyormusun olay sporcularda bizde böyle devam ettikcede değişen bir şey olmıyacak bunları konuşmayı bırakın artık, yahu herkes emzik istiyor ama ağlamaya gelince halinden memnun bir vaziyette ortadan kayboluyor.

Oyüzden yarış varsa cebimde param varsa arkadaş ve yaşana güzel vakit için gidiyorum yarış bile baştan sona sorunlu geçiyor çünkü... o yüzden kimse bana şunu bunu demesin lütfen...

Kafanızı canınızı boş yere üzmeye değmez arkadaşlar ben üzüyorumda ne oluyor ???

Scudo
Valla kızmayın ama arkadaşın biri aradım yarış yok demiş atmış ve karışmış biraz burası.Alanya yarışları iptal değil yapılacak. Bir ihtimal yol yarışları Konya bisiklet takımlarının istemesi üzerine ertelenebilir.Sebebi de yarış tarihinin üniversitedeki sınavlara denk gelmesi. Fakat bu gün akşama kadar herhangi bir değişiklik yok tarihler aynı yani YARIŞLAR VAR arkadaşlar.

bu haber sevindirici gerçekten napalım o kadar hazırlık yapıyoz ortaya böyle bi dedikodu çıkması sinirleri geriyo başka türlü bi yere gidipte gezip eğlenilmiyo yarışların bahanesi ile geziyoz hiçolmazsa

@cannonfire

Sevindirici bir haber böyle prıblemler kafa bulandırıyo aslında ama sayende kafamız yerine geldi.... TEŞEKKÜRLER..

@cannonfire

:) arabayla yapıyorum günde 200 kmh

forumda bu konuyu açtıktan sonra bazı arkadaşlar dedikodu dedi,bazıları adamın biri dedi,bazıları sanki bu haberi art niyetle verdim antreman yapmayın gibi yorumlara çekildi.Şimdi ortaya çıkan sonuç bir ateşin olduğu benimde dumanı görüp sizinle paylaşmanın verdiği kazançlar,yarışın tarihini ve yerini hata krokisini burda nekadar kısa süre içersinde paylaşırsak yarışada çok daha iyi organize olup planlı antremanla başarıyı yakalayabilmek.İnşallah bu konuyu açmakla bir fayda sağladım ama benim tek şikayetim federasyon yetkililerin böyle değişiklikleri daha erken açıklaması son üç hafta içinde bir değişiklik yoksa programdaki zaman uymasıdır kısaca alanya yol yarışı tarihinde yapılmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: hacı
alanya tarihinde ve yerinde yapılmalı ena azından tüm kapanış yarışları alanyada yapılmalı

• Beğen
Tepkiler: victor
Kapanış için Alanya çok uygun bir yer, ekim ayında bu akadar elverişli iklimin olması çok büyük avantaj.

Alanya yarışları iptal.Federasyon yetkilisi yurt dışından gelenler için Gelmesinler yarış olmayacak demişler.bende ona göre bilet alcaktım bugun artık iptal etim biletleri

oğuz abi kesin mi ? yoksa bende iptal edim biletleri

arkadaşlar bütün yarışlarmı iptal şimdi mtb yada yol olarak belirtirseniz bizde ona göre organizasyon yapalım

sabah aradım federasyondan bi arkadaşı.bılet alacam dedim yarış varmı yokmu diye.acıklamayı öyle yaptılar.yapalmıycak dendi.

Geri