Scudo Sports

Alanya UCI yarış sonuçları, bu hangi kategori?

gurol

Forum Bağımlısı
Tepki
2.758
(link)

Bu hangi kategori aslında? UCI U23 sonuçlarına işlenmiş. Orda olmadığım için neler oldu bilmiyorum ama nasıl olmuş bu iş?

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
@fatihgüven

bencede:)yanlışlık olmuş galiba

İşte U23'ler yarışa Elit B girip kendi aralarında kategorilendirilmişler.Öyle değil mi?

U 23 B diye yeni kategori olsa gerek.

@fatihgüven
Evet, böyle bişey olmuş. Ama garip tabi, çünkü takvimde U23 kategorisi görünmüyor.

13.03 - 13.03 Turkish Riviera MTB Cup - Alanya / Antalya TUR
Class 1-XCO ME-MJ-WE

15.03 - 15.03 Turkish Riviera MTB Cup - Alanya / Antalya TUR
Class 1-XCO ME-MJ-WE

Karambolde epey puan almış kardeşlerimiz.

Gürol abi, söyle bir dip not var yalniz;

* Not allowed to receive points

@HaliliOzturkBu bütün yarış sonuçlarında yazıyor, alttaki linke bakarsan puan almayanlar yıldızlı ve sıfır.

(link)

Almışlar puanları

Ozan Ali Bulunmaz (Turkey)
Current rank: 902
Current points: 15

UCI Code: TUR19900101

Date Event Rank Result PaR PcR Class
13 Mar 2009 Alanya (U23) 1 1:54:19 15 15 1

Gürol abi ben Adana'dan İsmail abi o dediğin listede ben de yarıştım yani bana dediklerine göre ben under-23 yarışmak istediğimi söyledim ve Dedikleri şey şuydu ucı kategorisinde under yok sizi elit-b deki u-23 yarışına giriceksiniz demişlerdi.Yani nasıl bir kategori bu anlamadım....

Kayıtta Elit-B olarak kayıt olmuştuk, sanırım Elit-B'de ki 23 yaş altındaki sporcuları tekrar ayırmışlar nedense?:eek:

:)

Evet kayıt olurken Elit-b olarak kayıt olmuştuk ve ben çipleri almaya gittiğimde listede adımın karşılığında U-23 B yazıyordu, bende şaşırmıştım böyle bir kategori açıldığına ancak, puan alabileceğimizi hiç. düşünmemiştim :D Baya şans olmuş bizimkisi. Tabiki hak yenmiş biraz sonuçta Elit-A'larla birlikte yarışan U-23 arkadaşlar da vardı, puan almak sanırım onların hakkıydı...

@aybarssurucu

acıkcası puanlamada ülkenin ilk 3 sporcusu dikkate alınıyor diye biliyorum ve suan ilk 24 ülke arasında değil arkasında 27 ciyiz !

Bende ülkenin genel başarısı ve ilk üç'e göre belirleniyor diye biliyorum.. Sonuçta ülke puanı ile gelen yarışmacılarda olmuştu olimpiyatlara yanlış hatırlamıyorsam...

yarışta ben hakeme bizzat u-23 varmı diye sorduğumda hakem hayır puan vs yok u-23de yok dedi bende elite girdim.neden u-23de hak ettiğim yerde olmayayımki.madalya sahibi olmak vardı:S:S

@cumhur

Cumhur ben kayıtta sordum u23 var mı diye, var dediler ama ben Elitlerle start almak istemediğim için Elit-b'ye kayıt oldum ancak bizim grubu elit-b ce u23-b şeklinde ayırmışlar.. Enteresan bir durum açıkcası..

berkay neden enteresan bir durum anlayamadım elite b olarak girdiğimizde 29 yaşına kadar olup elitlerle yarışmayanlarla birlikte yarışıcaktın kota işi garanti olucaktı ama yaş grupların arasında kaçıncı olduğunun pek önemi yoktu şimdi u23 lerle kaçıncı olduğunu biliosun bence süper olmuş ayırdıkları

@d.berkayEvet ilk 3'e. Ama yıl sonundaki puana göre sıralama yapılacak. Böyle puan almaya devam ederseniz ortalığı dağıtırsınız. ;)

Geri