Scudo Sports

Alanya Kalesi...

Kadir Bey,

Sizin daha önceden yaptığınız Alanya gezisi vardı. Sizin açtığınız tur fotolarını takip ediyorum hep. Gayet zevkli oluyor. Güzel bir foto makineniz var iyi pozlar yakalıyorsunuz! Çektiğiniz çiçek fotoları da güzeller. Makro modu iyi kullanmışsınız :)

Turunuzu paylaştığınız ve bizi de gezdirdiğiniz için teşekkür eder, turlarınızın devamını dilerim.

Scudo
Alanya'da bir gününüzü bisikletle gezmeye ayırararak ne kadar iyi bir iş yaptığınızın fotoğraf şahidi olmuş... Tebrikler :)

Kadir abi çok güzel bir gezi olmuş resimlerde harika çıkmış paylaşım için teşekkür ederim :)

Evett bensiz geçen bir tur daha gerçi askerdeydik önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.. abi sana yorum yapmıyorum artık 1 numarasın.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Kadir abi muhteşem bir gezi eline emeğine ayaklarına sağlık gerçekten çok hoş çok güzel bir gezi...

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Güzel bir gezi yapmışsınız. Fotolar profesyonelce çekilmiş. Yayınladığınız bütün gezilerinizi takip ediyorum. Darısı benim gibi forumdan gezenlerin başına :cool:

@İbrahim Aslanhan

İbrahim bey geziyi ve fotografları beğendiğinize sevindim.. elimdeki lens makro cekmeye pek uygun değil aslında farklı bir lens olsa daha güzel makrolar cekilebir...

@M.Ozkul

Evet iyiki gezmişiz alanya oldukca güzel.. teşekkürler..

@TheflyingfalcononTEM

Çok teşekkürler...

@Hasan Bahri Toros

Hasanım çok teşekküler beğendiğine sevindim :)

@TurgutRiis

Turgut kardeşim sende askerliği yedinya hadi gözün aydın :) artık yeni bir tur yapma zamanı geldi ama senide aramızda görebilecekmiyim merak ediyorum hadi hayırlısı bakalım :D

@muratt35

Çok teşekkürler kardeşim beğendiğine sevindim...

@ibrahimhecyilmaz

Çok teşekkürler İbrahim bey. tüm gezilerimi takip ettiğinize sevindim :) umarım sizde istediğiniz şekilde güzel bir tur yaparsınız.. sağlıcakla kalın...

@Natural_animal

Antalya ve ilçeleri oldukca güzel bisiklet gezileri için cennet denilecek yerler... yorumunuza teşekkür ediyorum...

Geri