Scudo Sports

Alanya Dag bisikleti yarisi-2011

Tepki
237
Merhaba arkadaslar,
Bu yarisa henüz cok zaman oldugunu biliyorum ancak sizlerle paylasmak istedigim cok önemli bir sey var. KAHYA OTEL...

Bir cogumuz-ben de dahil, Alanya'da Kahya Otel'i tercih ediyoruz cünkü otelin durumu ve imkanlarina göre ücreti bizler icin oldukca uygun. Fakat bugün Kahya Otel'den Kemal Kahya oldugunu söyleyen, son derece laubali, kaba ve terbiyesiz bir adamla görüstüm.

Kendisini Almanya'dan aradigimi söyledigimde 3 dili birbirine karistirarak oldukca laubali bir sekilde konusmaya basladi. Arada bir yerlerde anlamadigim (ki anlamamazliktan gelmek istedim belki de cünkü-sen gel hallederiz seklindeydi) bir kac kelimenin sonunda "yavvvvvruuummmmm" kelimesi cikti. Bu kelimeye ve tarza ne kadar sinirlenecegimi beni taniyanlar bilirler. Benim kizginligim üzerine kivirmalar basladi dogal olarak. Tartistik ve Türk bisikletciler hakkinda hic de iyi olmayan anlatimlarda bulundu. Maalesef tüm konusmayi size aktaramiyorum ama bunu buraya yazmis olmam, konusmanin ne kadar igrenc gectigini kanitlar sanirim.

Bu laubaliligi, terbiyesiz tavri sizlerle paylasmak ve sizleri uyarmak istedim. Gerisi size kalmis.

Iyi gunler.
A.BURCU "challenger" BALCI

Scudo
ben alanya ya yarışlar için gittiğimde alaiye kleopatra hotel de kalıyorum (yanlış yazdısam özür dilerim ) yeni görüşme de yaptım yarım pansiyon olarak 50 tl ye anlaştım 2 kişi kalacağız 100 tl ye anlaştık daha önce de kalmıştım herşey sınırsız süper bi otel gayet te temiz bir otel ben daha önce bisikletimi odaya kadar almıştım

bn alanyada yasıyorum ve bahsettiğiniz olayı gayet iyi anlıyorum zaten konusmuş olduğunuz kişide büyük bi ihtimalle alanyanın yerlilerindendir ve bisikletçiye azıcık olsun saygıları yok mağlesef :boese157:

Geçen sene bizde bütün bisikletçiler gibi aynı otelde kalmıştık. Sadece ücret itibari ile tercih edilen biryer başka bir artısı yok malesef. Geçen sene 35 lira gibi bir fiyatı vardı.

Geri