Ve mutlu sona yaklaşırken sizinle son işlemleri paylaşayım

İşte jantları parlattıktan sonra telleri dizerken çektiğim bir foto:
Bu arada lastiklerin 650 değil, gerçekten 700c olduğunu anladık

Jantları topladıktan sonra da Velespit'ten Kamil'in yardımıyla jantlara geçirdik! (Teşekkürler! )
Krank civatalarını tek yaprağa göre bir miktar kısalttım, dıştaki çift orjinal, ortadaki çift kısaltılmış versiyon:
Bendeki orta göbek "lockring"i oldukça hırpalanmıştı (soldaki), bu parçanın tek olarak NOS'unu bulmam güzel oldu (sağdaki):
Bu parça da gelince shimano orta göbeği Campagnolo ile değiştirdim, krankları da taktım! Her ne kadar bu adımda baya birşey ters gittiyse de... (Orta göbek yataklarından bir tarafı uzun geldi traşladım, krank kapaklarından biri de uzun geldi, acımadım onu da traşladım! Loctite sayesinde eski orta göbek yerine baya bir yerleşmişti! Ancak ısıtarak sökebildim, bu sırada da "bisikletle" kolunu yakan ender insanlardan olma şerefine eriştim!!! :Ahhh-1660)
Ve son olarak aşağıdaki de forumdan Ahmet'in (miura) hediyesi olan Campagnolo Victory fren kaliperi (Tekrar Teşekkürler ve Selamlar

) Normalde arka için olan bu parçayı öne takmak için orta civatasının daha uzunundan sipariş verdim, onu bekliyorum...