Scudo Sports

Aladağlarda 2 deneme 1 zirve

@aytacaksoy

Merhaba ,
Teşekkür ederim.
Kamp yapılan yer , Aladağlar ile ilgili kitaplarda da çokça bahsedilen, Eznevit yayla bölgesi. Yazın sürülerde çıkıyor bu taraflara.

Selamlar

Scudo
merhabalar Soner Abi.Gözüken o ki güzel bir tırmanış olmuş. ;)

Abi Niğdeye 23 Nisan sabahı mı indiniz acaba?Niğde eski terminalin orada bir arkadaşı çamardı arabasına bindirmek için bekliyordum ve orada birisi (ki bu konuyu okuduktan sonra fark ettim ki o birisi kanımca siz olabilirsiniz) dağcılık malzemeleriyle bekliyordu ve daha sonra şehirler arası bir otobüs firmasıyla dağcılık malzemeleriyle birlikte bir grup gelmişti. . .

Belki yazmak için geç oldu ama konuyu okuduktan sonra ve orada beklerken hatırladıklarım kadarıyla o bekleyenin siz olabileceği hatırıma geldi. . .
Aslında doğa sporlarıyla uğraşan birilerini görünce gidip hemen tanışır ve konuşurdum ama o gün müsayid olmayınca işte yanınıza gelememiştim.Şimdi diyorum keşke gidip konuşsaymışım hem Soner Abimizle de bir kere yüz yüze görüşmüş tanışmış olurduk diye . . .
(Tabii hatırladığım kadarıyla o kişinin siz olduğunuzu tahmin ederek yazıyorum)
İnşallah bir daha ki sefere :)

Saygılarımla

@Said Ergöktaş

Sevgili Said Merhaba,

Evet 23 Nisan sabahı Niğde deydim. Uzun bir süre de İStanbul dan gelecek arkadaşları bekledim. Hemde tam dediğin yerde. :eek: Arkadaşlarım arasında dağlardaki lakabım "çiftkat" tır. 100 kg , 1.92 m. boy ve 110 litrelik çanta ile bu lakabı da hakediyorum.:eek:
diyeceğim o ki gördüğün kişi muhtemelen benim sen boyutlar hakkında emin ol sadece . :) :)

Hatta beklerken senin dediğin gibi önce Bursa, sonra İzmir den arkadaşlar geldi, onları karşıladım ( izmir grubu ile Metro nun önünde bir süre oturduk ) bu guruplar 2 şer kişiden oluşuyordu. sonra İstanbul grubu geldi onlarda 5 kişi kadardı. Tüm bu gurupları bekleyen hep bendim.

Bir daha ki sefere umarım görüşürüz.
Bende forumdan tanıdığım dostlarımla şahsen yeniden tanışacağım anların hayallerini kuruyorum her gittiğim şehirde. Ama dediğin gibi müsait olmuyor bazen.

biz sık geliyor sayılırız Niğde ye. Bir daha ki sefere inşallah.

Niğde ye selamlar sevgili Said.

@Soner Sarihan

Artık tamamen eminim ki o sizdiniz.Çünkü orada bayağı bir beklemişti(niz); hatırlıyorum.Belediye minibüs durağının yanında, bir bankta . . . . :rolleyes:

Ben her zaman Niğdede olmuyorum(okul dolayısıyla oradayım, onun dışında Kayseri) ama bir daha ki seferlerde görüşürüz umarım . . .

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Geri