Scudo Sports

Aladağ ile hesaplaşma / Konya Ironman

@Bugsbunny

Ogün abi kulaklarınızı çınlattık zaten Aladağda :)
Tamam abi İstanbul yoluna çıkınca çayını içer döneriz :vroam:
Seni de Konya'ya bekleriz :in: Seni de aramızda görmek isteriz...

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve Bugsbunny
Scudo
süper bir gezi olmuş.:in: elinize sağlık.
Konya'ya saygı ve selamlar.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@Bugsbunny

Sevgili Ogün..

Önce biirrr börekler kuyruk yağına bulanmış piynirliydi, lezzetinden ve açlığımızdan fotoğraf çekinmek aklımıza gelmedi...
sonraaa,
sonrası sağlık. İşlerin inş. yolundadır.
Böyle muhteşem turlarda hep beraber olmak dileğiyle...

kendine iyi bak dost.
Selamlar kalben...

Fatih bey,
Ellerine ve emeklerine sağlık. Ancak yeni bakabildim. katılan arkadaşlara, bizleri izleyenlere saygı ve sevgiler. Aladağ inişinde acıktığımızdan herhalde dizlerimin titremesini kuyrukyağlı börekleri yiyerek dindirebildik. Börekleri hazırlatarak bizlere servis eden Ahmet Yıldırıma da emekleri için ayrıca teşekkür ederim. Sağ salim ve kazasız zirveye çıkıp inebildiğim için Allahıma binlerce şükür. (Ne de olsa ben ekibin en yaşlısıydım) Bu turumuz herkesin belirttiği gibi çok güzeldi. Herkese şükranlarımı sunarım.
DEDE

@Bugsbunny

Ogün, ilgi ve alakana çok teşekkür ederim. İnşaallah en kısa zamanda görüşürüz. Mesut Hocam, Nöbetten yorgun çıktığını belirterek tura katılamadı, ama İnşaallah bundan sonraki turlarımızda hep birlikte oluruz.
A.Yıldırım bu sefer gözlüğünü kaptırmadı bilesin.

@Fatih Sert

(link)
Bundan tam 1 sene 1 ay önce Yaptığımız (Mayıs 2010) Aladağ Tırmanışından bir görüntü...Aynı Koordinatlar ve hatta aynı çiçeklerin bulunduğu nokta...
Soldan Sağa : Ahmet YILDIRIM, Mesut GİRGİÇ (Mesut Hocamız) ve Sevgili Ogün SAYHARMAN (Nam-ı Diğer Bugsbunny).

öf be yine içim gitti 10 yıl gençleştim. helalsiniz.

Geri