bende oradaydım ama izleyici olarakkendimi yarışçı olarak hiç hayel etmedim edememde) ama onların heyecanına ortak oldum gerçekten çok mutluyum çokk..Keyifli bir yarış oldu.En son televizyonda cumhurbaşkanlığı kupası yarışlarını izlemiştim ve iç geçirmiştim şimdi ise o yarışmacılar yanımdan vızır vızır geçiyor bir iki foto çektim inanılmaz bir deneyim oldu benim için.. mutluluğumu ikiye katlayanda yaşadığım kasabada böyle bir etkinliğin gerçekleşiyor olması Alaçatı şaha kalktı diyebiliriz kendimi bu açıdan şanslı hissediyorum emeği geçen herkese teşekkürler umarım bu tip faaliyetler dahada artar ve bisiklet sevdası herkesi içine çeker....
selam ;burak'tan bahsediyorsun herhalde bu arada seni tanıyor muyum? tamam da biz senin facene nasıl ulaşacağız ?
fotoğraflar süper... bana gelincede nilüfer ben ;kevser desem hakan ağbi desem ,eczane desem belki tanımam kolaylaşır bu arada salı tur yapılması çok iyi ama maalesef ben o satte çalışıyorum ama kimler var merak ettim
bugün yağmur nedeniyle Ankara Atatürk Eğtm ve Araştırma Hast sinin yoğun bakım ünitesini su basmış orda yatan tüm hasta ve yakınlarına geçmiş olsun diyorum tabii tüm ankaralılarada tam bir can pazarı görüntüleri idi üzücü gerçekten çoook üzücü ne olacak bizim bı hallerimiz?