Scudo Sports

Alacam kırbacı. vuracam minibüsçüye.

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
1 değil iki değil. bu nedir ya.
arkadaşım niye önüme geçip duruyorsun.
bu akşam da 35 sabit hız gidiyorum korna çala çala yanımdan silme geçerek önümde yavaşladı sonra hızlandı gitti.
yol da tek şerit değil yani bildiğin yayla gibi yol.
öndeki yolcuyu ben mi alacam da benimle mi yarışıyorsun anlamadım.
la bi taksiciler bi minibüsçüler deniyor ama ben hep minibüsten çekiyom taksiden yana hiç şikayetim olmadı.
dayak yemicemi bilsem dalaşacam birgün birisiyle de tırsıyom valla.
neyse ben biraz uyuyayım.

Scudo
Hocam saniyesinde en az 10 kişi toplanıyo minibüsçüler, nasıl yapıyolar anlamadım ama yapıyo adamlar. En iyisi bulaştıklarında yoklarmış gibi yapmak

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Hayrettin
yok aslında bu sadece minibüsçülere has bir durum değil. toplumumuzda hep hanzoluğa-kabalığa-çeteciliğe-mafyaya özenti çok fazla olmuştur. o yüzden elin 1 tane irlandalısı gelip bizim vahşi köpekler gibi etrafını saran esnafımızı bi güzel pataklayınca içimizin yağları eriyor. twitterda dünya gündemine bile sokuyoruz.

5 tane türkiyeli bir araya gelince anında mafya gibi hareket ediyor.
haa bu arada o kadar da delikanlıyız o kadar da erkeğiz ki, bir irlandalıya 10 kişi sopalar ve sandalyelerle saldırırız yani.

@cumali55 Dur o konuya hiç girme zaten.TV izlemem,olayı sosyal medyada izledim,yapılan yorumları yazılanı cizileni gördüm.Bugün bir vidyo izledim,show tv haberi.Nakavt olan sahısla ropörtaj.Adam hala ne saçmaladıgının farkında degil.Diyo yolda simdi görsem tebrik ederim,makineli tüfek gibi adam vs.Sıgır hala şokta herhalde hatasının farkında degil,kendini sorgulamaktan aciz.Ünlü söz geliyor aklıma,burda yaşamasak eğlenceli ülke vesselam.

Adamı discisine gittiginde bile görüntülemişler.Taaa haberin sonunda esnaf odaları baskanı özür diledi.

Hocam sizin orda pek sarı dolmuş yok galiba onlar da bayağı fena ama en sopalık olan minibüsçüler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz bence birbirinizle dost olmalisiniz ; mesela sen o onun minibuse binip hayrına muavinlik yapabilirsin ,yada o sessizce gidebilir

hepsi olmasa da büyük bölümü tam bir aptal. Yolun kenarında bekliyorum oğlumla. Diğer tarafta da yaşlı kadın yola yakın durmuş. Minibüs ikimizi ortalayıp geçti. 10 dakika sonra geri dönerken abi niye kaçmıyorsun az kaldı vuracaktım. O kadar aptal ki fren hiç aklına gelmiyor. Ya vuracak ya sıyıracak. Yollar babalarının malı ya.

Birde delikanlılık sıfır biliyorlar arkadan minibüs gelecek dayılanıyorlar. Karşılarında 3 5 kişi olursa hiç inmezler minibüsten Önce bir iki minibüsçü gelsin diye beklerler.

hepsi böyle mi ? Elbette değil ama 3 yanlış bir doğruyu götürür mantığıyla hepsinin ehliyetini alıp insan olma kurslarına göndereceksin

• Beğen
Tepkiler: sebahattin atalay
saf takliti yapıp plakasını alıp gerekli mercilere şikayet edeceksin cezayı yedimi bak bir daha yapıyormu. benim anlamadığım geçen kadıköyden gece 10 gibi geliyorum minibüsleyol boş düz gitde , tafik varken arabadan kaçar takliti yapıp sağ sol yapıyor anlıyorumda, başdıkca basıyor yola sağa sola zik zak, yolun sahipleri olduklarını sandıkları için normaldir.
@oktayakgoz sana katılıyorum öne iett gibi kayıt eden kameralar gibi olacak şikayet halinde sistemden devlet baba alacak sonra ceza kesebilir ama kimse uğraşmaz burası malesef türkiye.
onun harici ben işyeri varken şirket aracına bu 39 tl lik kayıt eden kamera aldım arabaya biri park halinde vururda belki vuranı buluruz diye taktım , elemanlar ne dedi biliyormusunuz sen bizi dinlemek içinmi koydun belki sövecem rahat rahat konuşamayacazmı dediler, 1 hafta sonra arabaya sol arkadan kim olduğunu bilmediğim biri sürtdü komple boya atdı . sorduğumda bilmiyoruz diyorlar çalışıyorduk. kısacası insanlarımızın mantık sistemi farklı başına gelmeden anlayamazsın. İşimiz zor kısacası herşeyi akışına bırakmak lazım maalesef.

İzmir de öyle ama polis ilgili arayın söyleyin ceza kesiyorlar

Dolmuşa binmeyip bisiklet ile gidiyoruz diye mi yapıyorlar acaba bu şaçma hareketleri.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
İstanbul trafik için yeni uygulama çıktı ya mobil şikayet gibi bir şey.onu bu denesene cihan.sende kamera da var yanlış hatırlamıyosam

Geri