Scudo Sports

Alacağım bisiklet ; Sedona 761

Selami53

O PARAYA BİSİKLET ALIRIM !
Tepki
575
Bisiklet
Specialized
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425398_4210999562609_938971217_n.jpg

Maşa : Xcr suntour (gidondan kilitlemeli ve sertlik ayarı)
Jant : Alexrims g6000
Lastik: Schwalbe Racing Ralph
Ön-Arka vites takımları : Shimano Deore
Frenler : Shimano Deore
Aynakol,pedal takımı : Shimano deore
Tekerlek göbekleri : Shimano deore
Kadro : 18'' 6069 alüminyum triple butted
Gidon ve Sele takımı : Vitra

Bisikletin bildiğim tüm özellikler bunlar.Daha önce bisikletim vardı fakat ''bakkalcı bisikleti'' diye tabir edilen mahalle bisikletlerindendi ve yaklaşık 2 senedir bisiklet namına bir şey kullanmıyordum umarım iyi bir başlangıç olur.

Ekipmanlar ve bisiklet hakkındaki yorumlarınız ile birlikte her türlü yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: BEYHAN
Scudo
sağlam bisiklet ben de 761 kullandım...

@sonerveozer

Teşekkürler yorum için,ya belki abes kaçacak ama adam söylese de lastik kalınlığından mıdır janttan mıdır az da olsa tekerlekler bana 24'' gibi geldi,size nasıl geliyor?

@ömer faruk çiçek

Sağolasın,şöyle yorumlar geldikçe içim rahatlıyor :rolleyes:

Sedona nın en iyi modellerindendir.Tavsiye ederim,3 seneden beri aynı kadro yu kullanıyorum.
http://b1207.hizliresim.com/z/3/97pdj.jpg

@AydınUS

Bu fotoğraftaki lastikler 26'' den fazla gibi öyle mi acaba ?

@Selami53

Hayır lastiklerin ebatı 26x2.00

Bu bisikletin lastikleri de 26x2.50 ama cidden 24'' gibi duruyor,anlam veremedim galiba duble jant biraz kalın olduğu için öyle bir ilüzyon oluyor.

@Selami53

Fotoğrafta öyle gözüküyor. Ben de hep öyle sanırdım. Bisikleti görün öyle karar verin

@Sait Hislioğlu
Bisikleti gördüm zaten,orada da biraz öyle geldi.Lastiklerde de 26x2,50 yazıyor ama göz yanılgısı mı nedir anlamadım.

ne kadara aldınız acaba ? Şimdideen hayırlısı olsun , kazasız sorunsuz pedallamalar :)

@Onrgksl

Teşekkür ederim,750 ye anlaştık.

@Selami53

E tamam işte 26 demek ki.Göz yanılgısı.,

Bisiklet çok güzel, güle güle kullan. :)

@volkert

Teşekkür ederim,öyle yazıyorda o 26 o 26 mı onu bilemedim :D

Geri