Scudo Sports

Akyaka'ya nasil gidiyorsunuz??

Levent Topcu

Forum Demirbaşı
Tepki
486
Selamlar herkese,

Akyaka'ya Persembe veya Cuma aksamindan araba ile yola cikmayi ve Pazar gunu yaristan sonra Istanbul'a geri donmeyi planliyorum. Yol uzun, paylasmak isteyen olabilir mi acaba?

Veya, minibus, otobus vs. kiralamis olan bir ekip varsa ben de yamanabilir miyim? Bizim ekip gitmekten vazgecti gibi oldu, ben de yalniz kaldim :eek::eek:

Scudo
Merhaba, ben de yarışa katılmak istiyorum, planım cuma akşamından yola çıkmak ve pz akşamı dönmek. Sanıyorum otobüs/minibüs için çok az olacağız bu gidişle, bir arabayı doldursak yeter :)

Fırat cok tesekkurler..

Akyaka'da kalacak yer olarak fazla opsiyon olmadigini duyduk. Orman dinlenme tesislerinde kamp dusunuyoruz. Sen tavsiye eder misin? Veya baska bir onerin varsa cok makbule gecer...

fırat abinin müsaadesiyle ben yanıtlıym akyakaya bayılan birisi olarak...
sezonun yavaş yavaş açılmış olması sebebiyle pansiyonlar(sayıca fazla olsa da..) çok ekonomik bi secenek olmayabilir..(tabi bi pansiyon işletmecisi olarak fırat abi nasıl yorumlar bilmem:p)
çadır olayı içinse çok uyugn bi yer mevcut hemen akyaka koyunun üstünde...orman dinlenmes tesisleri oalrak bahsettiginiz yer burası...
2 senedir ekim ayında 1-2 günlügüne çadır kurmuşlugum var:)

Gökhancım yardımın için sağol ;) ticari hayatımı baltalamaya çalışman sana daha fazla ayakkabı kaybı olarak geri dönecektir ;) ... Arkadaşlar konaklama konusunda çadır kampı son derece uygundur, tuvalet ve duş imkanları var, manzara ve ortam süper, yanlış hatırlamıyorsam çadır yeri ücreti 10 tl olması lazım, elektrik için ise 5 tl ödeniyordu ( fiyatlar değişmiş olabilir ) hatta isterseniz çadır bile kiralayabiliyorsunuz ( 20 tl olması lazım ). Otel ücreti olarak 2 kişi 55-60 tl civarında ( kahvaltı dahil ), 4 kişinin konaklayabileceği apart fiyatları ise 70-80 tl arasında değişiyor. Benim işletmemde o dönemde boş yer olmadığı için ne yazık ki fazla yardımcı olamıyorum, ancak bana telefonla ulaşırsanız veya geldiğinizde benim aparta uğrarsanız ( PTT'nin hemen karşısında Esen Apart ), tanıdığım yerleri arayarak az da olsa indirim yaptırmaya çalışırım. Ayrıca yalnız gelen arkadaşlara yarış sırasında elimden geldiğince teknik destek su vb. şeyler vermeye çalışırım.
Fırat Okutucu: 0533 815 03 09

@tırt kaptan

bu bahsettiğiniz fiyatlar kişi başı ücretler mi yoksa odalık ücretler mi?

ayrıca mesaj kutunuz dolu :D

Slmlar arkadaslar,
En son gelismelerden sonra benim arabamda bir kisilik yer durumum %90 olarak musait gibi. İlgilenenler varsa bu carsamba gunune kadar cevap verebilir mi acaba? Bundan sonrasinda ben de kendi planimi netlestirecegim artik...
-levent

Apartlar 4 kişilik 70-80 TL kişibaşı yaklaşık 17.5 tl ye geliyor
Oteller 2 kişilik 50-60 TL kişibaşı yaklaşık 25 tl ye geliyor ( kahvaltı dahil )
Çadır tam olarak emin değilim ama sanırım sınırsız... tabii bir çadırda 4 kişi kalmak problem yaratabilir :)
Not: Bir otel ile görüştüm 2 kişi 40 tl ye kahvaltı hariç ayarlanabilir ( 20x2 )
Not: Mesaj kutumu boşalttım ;)

• Beğen
Tepkiler: Ozden Ozturan
Arkadaslar,
Son gelismeler isiginda ben Akyaka yarisina katilmamaya karar verdim. Butun yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum...

• Beğen
Firat merhaba, otobus firmalari akyaka'ya geliyorlar mi ya da servisleri var mi biliyor musun?
bir de havaalanindan akyakaya servis var mi, mille falan bilet bulsam diycem ama havalanindan saniyorum 1 saat mesafe akyaka. taksi ne kadar biliyor musun, ucak parasi kadar taksi parasi veririm heralde :)

tesekkurler

@Ozden Ozturan

fırat abiye sormuşsunuz ama yine ben yanıtlıym bi kısmını en azından...

havalanı taksi kısmını bilmiyorum...ama otobüs konusu şöyle oluyor..

marmaris arabaları filan akyaka kavaşgında bırakıyolar,ordan da yokuş aşagı sallandırıyosunuz bisikletinizle..2 dk gibi bi sürede akyaka'nın içinde oluyosunuz:)

Dalaman Havalimanından Marmaris'e Havaş'ın otobüs seferi var ( 10-15 tl civarında sanırım ), Muğla - Marmaris yol ayrımında inmeniz gerekiyor. Akyaka merkeze 5 km uzaklık ineceğiniz yer. yol ayrımından Taksi kaça gelir bilmiyorum eğer taksi bulamazsanız beni arayın eğer arabam müsait olursa sizi Akyaka merkeze getirebilirim. Dalamandan taksiyle gelmek isterseniz sanırım 100-120 tl yi gözden çıkarmanız gerekebilir.
Otobüs firması olarak Pamukkale ve Kamil Koç var. Kamil Koç tavsiye ederim çünkü firma olarak bisiklet dostudurlar, eğer muavin bisiklete bıt bıt etmeye kalkarsa forumda daha önce yayınlanmıştı adamların bisiklet üzerine taahütnameleri var ve genel merkez bu konuda çok duyarlı, o yazıyı gösterebilirsin.
Akyaka Ankara'dan yaklaşık 10 saat, İstanbuldan 12 saat uzaklıkta. Telefon numaramı önceki mesajlarımda bulabilirsin, geldiğinde herhangi bir şeye ihtiyaç duyarsan yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
bilgiler için çok teşekkürler ben de kamil koçla gelmeyi düşünüyordum...
kişi başı ücretleri gayet uygunmuş otellerin de...
bu otellerin telefonlarına nereden ulaşabiliriz rezervasyon için..
sizi de yorduk ama :D

www.akyaka.bel.tr adresinden Akyaka'daki mevcut konaklama tesislerinin telefon numaralarını bulabilirsiniz. Denize yakın yerler pahalı, uzak yerler ise daha uygun fiyatlı olur. Bence denize uzak yerleri tercih edin.
2 kişi olarak gelen arkadaşlar Ateş Otel'i veya Gökova Oteli tercih edebilirler,
4 kişi olarak gelen arkadaşlar ise apartları tercih edebilirler.
Fırsat bulursanız bana da uğrayın, belki biraz indirim yaptırabilirim ( eğer tanıdığım işletme olursa )

• Beğen
duyguny,
istanbuldan mı geleceksin, belki birlikte gidebiliriz, 2 kişi olsak mazot parası otobüs parasından düşük, en kötü ihtimalle başabaş olur diye düşünüyorum ama yolu 3-4 saat kısaltabiliriz ve daha keyifli ve rahat geçer.

Yarışa otobüsle gidiyorum
Gidiş : Perşembe
Kalkış : İSTANBUL-ATAŞEHİR
Varış : MUĞLA-OTOGAR
20.06.2009 21:30

Dönüş : Pazar
Kalkış : MUĞLA-OTOGAR
Varış : İSTANBUL-ALİBEYKÖY
21.06.2009 19:15

Ayrıca tek başımayım şu anda...
orada 2 kişilik odada beraber kalmak isteyen olursa iletişime geçsin

0505 6958070

Arkadaşlar,
Trisuit'siz yarışa girmeye izin verirler mi, bende şu anda paçalı yüzücü mayosu var (üstsüz). yüzmeyi onunla çıkarsam, sonra da üstüne düz bir tişört geçirsem kabul ederler mi. yoksa yarışa almazlar mı, ya da aklınıza gelen pratik bir çözüm var mıdır?

Geri