Scudo Sports

Akubit - Akdeniz Üniversitesi Bisiklet Topluluğu

pazar gunu sabah 08:00 da gokdereye gıdılcekmıs kampuste gordum bugun:D saat bıraz erken ama kalkabılırsem ben gıdıcem, guvenlıgın ordakı bısıklet park alanında toplanılcak galıba:S
dipnot: afişte bısıkletını kapan gelsın yazıyodu

Scudo
@osman_koksal

Evet bende akübit üyesiyim... Hafta sonu gökdereye gideceğiz hava uygun olursa... Dışardan katılım konusu çok konuşulup tartışıldı. Toplantılara herkes gelebilir tabikide gezilerede gelinebilir ama sadece şöyle bir durum var dışardan (üniversite harici) katılan bisikletçilerin sorumluluğu alınmayacakmış böyle söylendi. Daha sonra bir değişiklik olursa bildiririm tekrar :)

• Beğen
Tepkiler: osman_koksal
Öyleyse bisikletini kapan gelsin sloganı sadece kampus üyelerine has oluyor :(..
Zaten koca Antalya da ne kadarız ki :(... gelsek ne olur yaw ben ordan emekli ögrenciyim zaten :)

Abi gelme diyen yokki :D Ama üniversite klübü olduğu için ( yani genel anlamda halka açık bir topluluk olmadığımız için) sorumluluk alamıyoruz sadece okadar :)

Ehh! o zaman Bugünkü turda fazla yormazsam kendimi pazara olbia da ve 08.00 de ordayım;) bu aralar uyku düzenimde yok ki :D

yarını 4 gözle bekliyorum arkadaslar ve bisikletini kapan gelsin yani:D

ee sımdı hangı gezıye gıtcez ben daha cozemedım sızlemı yoksa lara beach e mı ?? ben bı sorayaım olmazsa kalabalık gıdelım sızle yanı

arkadaşlar gezi ünüversite öğrencilerine aittir gökhan çiğdemle geçen toplantılarına katıldık yarın gökhan çiğdemle birilikte öğrenci harici sadece biz ikimiz varız öğrenci harici kimse alınmayacak sadece öğrenciler gelecek öğrenci olamayan arkadaşlar diğer gurupların gezisine katılsınlar lütfen.

*Üniversitemizin bisiklet topluluğu AKÜBİT, faaliyetlerini kampüs içerisinde afişleyerek belirtmekte, ayrıca yahoo group'tan da iletişim sağlamaktadır.

*Gezilere davet edilenler üniversite öğrencilerinden oluşan topluluğun toplantılarına daimi katılan topluluk üyeleridir...

Önemli Rica: gezi plan program ya da iletilerinizi msn vari şeklinde bu başlık altında kullanmanız başlığın gereksiz uzaması ve içereceği duyuruların ve bilgilerin daha zor bulunmasına neden olacaktır. anlayışla karşılayacağınızı umarak bu şekilde devam ettirmemenizi rica ediyorum.

@extremunction

Emre bunu belirttigin gerçekten de iyi oldu en azından kafalardaki soruları bitirdi. Ayrıca arkadasları aydınlatmak isterim ki:
Akdeniz Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ( AKÜBİT ) ile Bisiklet Sevenler Derneğinin (BSD) hiçbir ortak ya da aynı çatı altında faaliyeti yoktur!!! Lütfen bunu karıştırmayın!!!!

AkdenizÜniv. Ögrencisi olamayanlar yani Dışarıdan Katılacaklar BSD ile Turlara devam ediceklerdir ;) bu yüzden AKÜBİT ile karıştırmayalım!!!

• Beğen
Tepkiler: extremunction
@BMX_rider07

bsd ile akübitin bi ortak yanı yoktur demişsin alpercim ama zaten isteselerde bi ortak yanı olamaz zaten artık akübit kendi takılıyo onlar daha prof olduğu için ama tabi bunlar geçici heves yakında bize ihtiyaçları olur :D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
İnşallah su bisiklet etkinlikleri yaza dogru rayına tam oturur hem onlar hem de biz tursuz gezisiz kalamayız ;)
Hep birlikte pedallamak dileklerimle; herkese bol pedallı günler...:)

Yeni gurubunuz hayırlı olsun.Eğer yeni parkurlar keşfetmek isterseniz size önereceğimiz çok güzel zorlu olmayan herkezin gidebileceği yerler var.Bizden yardım alabilirsiniz.Her zaman bekleriz.Hoşçakalın.

arkadaşlar bende ktü de bisiklet klübü kuruyorum inş ama bana yardımcı olabilirseniz sevinirim... bu klüp kurulurken hazırlanan tüzük ve gerekli diger belgelerin bir örnegini bana mail atabilirseniz bende onu ktü ye göre uyarlayıp bisiklet klübünü daha kolay bir şekilde kurabilirim.. böylece bu güzel bisiklet sporunu tüm türkiye de yaygınlaştırabiliriz
silbir_omer@hotmail.com akübit den olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)

cedfaruk arkadaşım böyl bir düşüncen olması çok güzel sana elimden geldigince yardımcı olmak isterim ama Akübit in toplantılarına katılma gibi bir şansım yok ki sana faydalı olabileyim ama sana Akdeniz üniversitesinde okuyanlardan ve üye olan bir arkadas bu konuda bilgilidir sana onu tavsiye ederim onunla iletişime geçmelisin ForumNicki: extremunction ;) kib ve bu yolda başarılarr... zaten msn adresini bulman kolay iletişime geç :bravo

Geri