Scudo Sports

Aktif Pedal

Ali Eren

Daimi Üye
Tepki
1.715
İsim
Ali Eren
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Peugeot
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Pazartesi günü sabah saat 11 civarı Aktif Pedaldan aldığım Specialized gidonun 2 gün boyunca takip numarasını iletmediler.Ne durumda olduğunu sormak için müşteri hizmetlerini arıyorum soruyorum “kargoya verilmiş”diyor ilgili kişi.Ee o zaman takip numarasını verin dedim “elimizde takip numarası yok,24 saat sonra e-posta adresinize bildirim gelir” dedi yine ilgili kişi.

Bugünden beri bakıyorum (çarşamba) ne bir e-posta, sipariş takip kodu vs hiçbir şey gelmemiş.Yaklaşık 2 saat önce kendi internet sitelerinden hesabıma giriş yaptığımda (hesabıma giriş yapması da ayrı bir eziyet-tam bir rezillik.Bu konuda Erdoğanlar bisikleti tekrardan tebrik ediyorum) kargo takip numarasının yeni girilmiş olduğunu gördüm.İyi hoş güzel ama bu seferde hangi kargo şirketi ile gönderdiklerini belirtmemişler.Sadece şu an elimde hangi kargo şirketine ait olduğu belli olmayan bir takip numarası var.Deneme yanılma yoluyla tek tek takip numarasını Aras-Yurtiçi-Mng ve Sürat kargoda sorgulattığımda böyle bir gönderinin olmadığı yazıyor.Geriye sorgulatmadığım tek PTT kaldı.Eğer onda da çıkmazsa gerçekten berbat bir işletme olduğuna karar vereceğim.

Bir de şunu eklemek istiyorum; 30 TL kargo ücreti biraz fazla değil mi arkadaşlar?? Yurtdışından bir ürün aldığımda bile aşağı yukarı kargo ücreti o kadar çıkıyor.İnşallah firma ile ilgili izlenimlerim değişir😕

Son düzenleme:
Scudo
950 tl üzeri ücretsiz kargo * bisiklet harici ürünlerde geçerlidir.
bu yazıyı okudum ve siteyi kapattım

C.tesi günü ben de fren papucu siparişi verdim. Eft/havale yoluyla siparişi geçtim. Sipariş sayfasını geçtikten sonra banka bilgilerini sitede hiç bir yerde bulamadım. Mail/mesaj atmama rağmen cevap gelmedi. Başka ürünü sepete atıp sipariş ekranında ancak bulabildim. Ayrıca kargo takip bilgisini ben de alamadım. Whatsapp müşteri hizmetleri numarasına attığım soruya da cevap gelmedi. Mng kargo mesaj atınca ancak öğrenebildim. Dağıtımdaymış...

Aktifpedal, UPS ile gönderiyor yanılmıyorsam, bir de onu sorgulamaları deneyin.
Sağ olun.Az önce takip numarasını UPS ile sorgulattım ve kargonun hala UPS’e teslim edilmediği çıkıyor.Buna bakılırsa çalışanın bana söylediği “kargoya verildi” cümlesi yanlış bir cümle oluyor

79A13957-2D58-4A21-9D23-72831954DD62.png

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Daha once aktifpedaldan campi scirocco jant siparişi verip, ertesi gun ups ile geldi. Ondan öncede kadro kulağı siparişi vermiştim yime ups ile 1 gunde geldi. Şansınıza aksiliğe denk gelmiş :kötü:

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Edit:Tekrardan hesabımda siparişi incelediğimde yazılan telefon numarasının yanlış-eksik olduğunu fark ettim.Az önce aktif pedal ile tekrardan iletişime geçtim.Sistemde yazan telefon numarasının hatalı olduğunu-düzeltilmesini istedim.İlgili kişi kargonun UPS şubesine teslim edildiğini bu yüzden herhangi bir düzeltme yapamayacağını söyledi.Anlaşılan kargom gelse bile eksik telefon numarası yazıldığı için tarafıma ulaşması biraz sıkıntılı olacak gibi duruyor.Aksilik üstüne aksilik😢
Daha once aktifpedaldan campi scirocco jant siparişi verip, ertesi gun ups ile geldi. Ondan öncede kadro kulağı siparişi vermiştim yime ups ile 1 gunde geldi. Şansınıza aksiliğe denk gelmiş :kötü:
Hem de nasıl bi aksilik😁

Mng kargodan Ups kargo poşetiyle kutusu yırtık ve ezilmiş böyle bir şey aldım :D Aldığım ürün başka bir sitede olsa burayı asla tercih etmezdim..
597EF8A5-D2E4-46CE-A393-C9930D752658.jpeg

Boylesine ozel urun spektrumu olup boyle berbat servis veren az firma vardir. Telefonla ulasilmaz, mail attim otomatik geri donus oldu (sunucu hatasi karsi tarafin mail kutusu dolmus) diye; iletisim sifira yakin. Telefonla ulasildigi zaman da konusma tarzi hem kurumsalliktan uzak hem sattiklari urun hakkinda bizim arastirdigimizla bilgimiz daha cok. Urunler ups ile gonderiliyor ptt kargo daha hizli calisiyor. Cidden cok cok mecbur kalinmadigi surece sitesine bile girip bakilmaz. Berbat bir tecrubeydi. En buyuk korkumsa aldigim urunu iade sureci olacakti ki bereket versin iade etmek zorunda kalmadim. Dusunsene 100k’lik specialized almissin bir sorunda adamlara ulasamiyorsun, mail atiyorsun yandex mesaj kutusu dolu hatasi aliyorsun, allam sabir ver.

kör tuttuğunu s...miş mantığıyla hareket edilen bir işletme. mazağaların fiyatlar uçuk seviyede. bisikletten matara kafesine kadar en ufak şey dahi dolar üzerinden fiyatlandırılmış durumda. bazı dünya markalarının resmi distribütörü olmanın rahatlığıyla böyle davranıyorlar sanırım. arkadaşın yaşadığı kesinlikle talihsizlik falan olduğunu sanmıyorum. yakın zamanda başıma gelen olayı anlatayım
campagnolo vento jant setimin arka sol jant teli kırıldı. maalesef campagnolo serisine uyan jant teli olmadığından mecburen internet üzerinden almak durumunda kaldım ve tabiki sadece aktifpedal sitesinde bulabildim. sitede yazana göre sol arka jant teli 4 adet yedek 45tl. görseli var kutulu falan. ne yapalım alıcaz dedim. acelem var kısa zamanda gelmesi gerekli birkaç aramanın sonunda telefonla kendilerine ulaştım. konuyu anlattım ve acil olduğunu belirttim. sorun olmayacağını yarın kargoya verileceğini söylediler. tabiki söyledikleri gibi ertesi gün kargoya verilmedi 2 gün sonra kargoya verildi ve 3. günde kargom geldi. gelen kargo, koli parçasına sarılmış 1 tek jant teli. kendi kutusu içinde değil karton parçasında 1 jant teli. 30cm uzunlukta 3 gr ağırlıkta tek 1 jant teline 30tl kargo ödedim.
aradım kendilerini yine birkaç deneme sonunda telefona çıktılar durumu konuyu ve mağduriyetimi anlattım. sitede yanlış yazıldığını ve tek jant teli fiyatı olduğu sitenin güncel olmadığı ve fiyatın tek tel için geçerli olduğu gibi şeyler gevelediler. 1 tek jant teline 85tl ödedim işçilik tamir masrafı hariç böyle bi kargo ücreti olmamalı dediğimde kendileriyle alakalı olmadığını söylereyerek kargo firmalarını suçladılar. bugün en dandik instagram satışı yapan sayfa bile TR nin her yerine sabit ücretle 9-15TL arası gönderim yapabilecek anlaşma yaparken koca aktifpedal tekel olmanın avantajını kullanarak "işinize gelirse" mantığıyla yoluna devam ediyor. tebrikler bu yolda devam etsinler...

Son düzenleme:
Muhatap olduğunuz firma ürün/hizmet almak istediğiniz markanın distribütörü ise ve sıkıntı yaratıyorsa direk markanın genel merkezine düzgün bir İngilizce ile durumu anlatır mail atın. Özellikle Amerikan firmaları küçük de olsa müşteri memnuniyetine önem verir ve olaya müdahil olurlar. Örneğin Alatin'in Trek'e yapılan şikayet sonrası yaptığı u dönüşleri :koptum:

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ali Eren
Kargom sonunda elime sağ salim ulaştı.Fakat firma bende kötü bir izlenim bırakmaktan kurtulamadı.
AA5F2C20-9273-4EFF-98B2-7EE920FC8D52.jpeg6C0A0632-ED39-462F-AAE0-56C8A66865B5.jpeg74CE9985-0AE3-4F0B-8DF8-682AC00EFD06.jpegB0A0DBCF-E754-40D5-8B03-298F1D06AE00.jpegED26D6F8-60E4-446D-9A18-2021EDE3B1F4.jpegC09314EF-3222-4612-B6BC-9DE780CD8D61.jpeg

İstgramlarına attığım mesajlara cevap vermeye üşenen site.Burdan varsa o arkadaşlara eleştirimdir.

• Beğen
Tepkiler: Scyleia
İstgramlarına attığım mesajlara cevap vermeye üşenen site.Burdan varsa o arkadaşlara eleştirimdir.
Hocam böyle firmaların instangram adreslerine mesaj atmakla hiçbir sorununuza cevap alamazsınız (ayda yılda bir kere cevap verirlerse ne âlâ).En iyisi arayıp rahatsız etmek.Tabi telefonu açarlarsa!
İyi günlerde kullanın
Sağ olun 🥰

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Yine düştüm bunların ellerine..
Siparişim kargoya verilmiş ama ortada takip numarası yok. Whatsapp tan yazdım ama cevap yok...

• Üzgün
Tepkiler: Ali Eren
Arkadaşlar normalde bu işyerini sorumsuz vurdumduymaz bilirdim .Daha önce arayıp çok uğraşırken .Zonda jantı buraya tamire yolladım.Aldıkları gibi aradılar .Özellikle servise bakan usta masraf çıkarmamak için jant kapağını değiştirmediğini söyledi yine anlaşmalı kargolarıyla uyguna yolladılar .Bugün mesaj attım kargo takip noyu sordum hemen döndüler ve numarayı attılar.Aradığım her kişi bayağı ilgiliydi değişim mi var kendilerinde 😁😉

Ben biliyorum sebebini de, söylemeyeyim.

Tok satıcı heralde campagnolo jantlar hakkında Instagram e-mail ve kendi sitesi üzerinden sorduğum sorulara cevap vermiyor

Geri