Scudo Sports

Aktaş Şelalesi "AKÇAKOCA"

Maaaaaşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaalllllllllllahhhhhhh süper bir tur olmuş. buna kısa maşallah gitmezdi. gerçekten herşey 10 numara duruyor tebrik ederim arkadaşlar. gelmeyi isterdim ama malumunuz hastalık turda ağırlık yapıyor:)artık önümüzdeki güzel turlara katılmak dileği ile ayağınıza, pedalınıza, yüreğinize vede objektifinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
@TurgutRiis

Kardeşim maruzatını biliyorum zaten gitmeden evvelde seni davet etmiştim seninde yanımızda oluşunu çok isterdim ama nasip değilmiş bu turun tekrarı eminim yine olur o zaman birlikte bu tatlı rampaları aşarız :D hele bir yaz mevsimi gelsin daha çok turlar yaparız sen yeterki iyi ol. Allah acil şifalar versin en yakın zamanda görüşmek dileği ile sağlıcakla kal kardeşim evdekilere selamlar

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@Hasan Bahri Toros

Çok teşekkürler Hasan.
c.tesi çalıştığını bildiğim için arayıpta moralini bozmayayım dedim :)
nasip olursa bir pazar hep beraber yine turlarız.
kendine iyi bak kardeşim görüşmek üzere..

@Mehmet Ser

Mehmet attığın resim link halinde çıkmış :D :D
biraz daha çalışman lazım :D:D

Kadir abi, artık tur başlıklarında senin adını görünce mutlaka açıp bakıyorum.
gezdiğin yerler, anlatış üslubun, fotoğraf karelerin hepsinin birer incelik taşıdığını düşünüyorum. ne kadar da oralara sizlerle pedallamamış olsak da o sıcaklığı duyuyorum. selamlar olsun..........

@ramazan gündüz

Merhaba Ramazan kardeşim.
Çok teşekkür ediyorum. gezilerimizi sizlerlerle paylaşmak ve sonrasında olumlu yorumlar almak bizi cok mutlu ediyor. bizimle bedallamamış olsanda, umarım bir gün birlikte pedal çevirmek farklı yerleri görmek nasip olur.
Kendine iyi bak yolun açık olsun

• Beğen
Tepkiler: ramazan gündüz
tek kelime ile mükemmel bir tur gerçekleştirmişsiniz.resimlere bakarken bizlerde sizlerle turlamış gibi olduk.resimlerin her biri harika.ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Çok teşekkürler resimleri beğendiğinize sevindim :) bisikletten sonra ikinci hobim fotograf çekmek. daha evvel Gaziantepe fotograf çekmek için gelmiştim.

@Mehmet Ser

yat sen kayalara yarın böbreklerim ağrıyor dersin :) ne demişler yazın yaşa kışın taşa yatmıyacaksın :D
bu arada şapka hayırlı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
muhteşem.bütün arkadaşlar herşeyi söylemiş.güzellik adına ne kadar kelime varsa hak eden bir tur.istanbulda kendisini boğulmuş hisseden biri olarak umarım bir gün boyle guzel bir turu beraber yapmak nasip olur.

• Beğen
o yolun ve karın üstüne mangalı yakmışsınız iş bitmiş demektir her yola gidersiniz artık yolunuz açık olsun çok güzel bir paylaşım

• Beğen
çok güzel bir tur olmuş tebrikler.yine akıcı ve sade anlatım herşey çok güzel olmuş.bizleride o mekanlarda gezdirdiğiniz için teşekkür ederim.bol pedallamalar....

• Beğen
@ilyas yiğit

Çok teşekkürler İlyas :)
Dediğin gibi ist"da boğulanlar için :D hemen yanıbaşımızda çok sayıda gezilip görülebilecek güzellikler var..
En yakın zamanda birlikte pedal çevirmek dileği ile kendine iyi bak

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
@kayhan1907

Teşekkürler :)
o soğukta ateş yakmak biraz uğraştırdı ama ilaç gibi geldi diyebilirim :D

Geri