Ben Sony X3000R kullanıcısıyım. Önce Sony AS300 almayı düşündüm. Turlara çıktığım için gps benim için önemli. Sonra dedim ben bunu aktif kullanıyorum, kullanıyorsam iyi bir şey alayım. Olympus'u inceledim hoşuma da gitti özellikleri. Daha önce Olympus'un dsr makinesi kullandım, kaliteli ürünleri vardır ama hem servis hem de ikinci el piyasası düşük olduğundan vazgeçtim. En son bütçemi zorlayacak şekilde Gopro 5 karar verdim ki. Hempsiburada'da kampanya başladı. Sony X3000R 1449 TL, Gopro 5 1399 TL ve Gopro 6 1799 TL fiyata düşmüştü. Gopro 5'i direk eleyerek, Gopro 6 ve Sony X3000R arasında yerli yabancı tüm incelemeleri inceledim. Sony'deki optik görüntü sabitleme, ekranlı kumanda kullanımın bana daha çok uyması, yine bana göre kask kullanımının daha iyi olması ve bataryasının kullandığım fotoğraf makinesi ile aynı olması etken oldu, Sony X3000R'yı satın aldım. Genelde 1080P 120 frame 100M video kaydı yapıyorum ve çok memnunum. Hareket halinde 120 frame çok başarılı. Videoyu durdur resim al. Manzara çekimlerinde 4K 30 frame 100M kayıt yapıyorum. Zaten görüntü sabitleyicisi tüm incelemelerde açık ara önde. Ayriyeten fotoğraf makinesi kullandığım için hiç fotoğraf çekme olayına girmiyorum ama bir aksiyon kameraya göre geniş açı fotoğrafları da başarılı sayılır. Titreşimi çok olan yollarda kullanacaklara özellikle tavsiye ederim.