Scudo Sports

Aksesuar seçimi yardım

mertt01

Üye
Tepki
6
İsim
Mert
Merhaba arkadaşlar

Bisikleti almadan aksesuarların peşine düştük :)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/24/efed66fe7d4c596e0c8a91ef52c67bfd.jpg
bunun siparişini vereyim diyorum fakat aklıma takılan bir durum var pedal çevirme esnasında dizlerime sürtme yapar mı ? Bu tarz çanta kullanan varsa bilgi paylaşabilir mi

İyi bayramlar

Scudo
Bunun aynı yerde gidona takılan versiyonu da var, eğer bacak sürtmesi gibi bir endişeniz varsa gidona takılan daha mantikli görünüyor.

Mesela bunun gibi

Dosyalar

• Screenshot_2015-09-24-15-41-04.png
    Screenshot_2015-09-24-15-41-04.png
    33,6 KB · Okunma: 32
  • Screenshot_2015-09-24-15-41-04.png
    Screenshot_2015-09-24-15-41-04.png
    33,6 KB · Okunma: 27
  • Beğen
Tepkiler: Elbrus
@Krdnmrv

Evet de bu şekilde gidon kalabalık olcakmış gibi kadroda olunca daha kullanışlı gibi duruyor kullanların yorumlarına göre gösterdiğiniz ürünü değerlendireceğim teşekkürler

bence gidondaki daha iyi çünkü kadroda olandan kullanmıştım ben hep bisikletten inerken iki ayağımıda tek oedala doğru alıyorum yani hareket halindeyken baçağımı diğer pedala alırken kadrodakine takılıyor ve kopuyor gidondakinde öğle bi problem olmuyor ama ondada kulaklık çıkışı yok bi de size tavsiyem fermuarlarının ucunu penseyle kesin tıkır tıkır ses yapıyo ve aşırı rahatsız edici onun yerine kablo bağı kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Krdnmrv
@kaan t

Evet fermuar kesilmeli düşüncesi bile rahatsız etti :) dediğiniz gibide değerlendireceğim nedense gidonda dursun istemiyorum çok kaba çirkin durucakmış gibi geliyor en kotu sele alti veya kadro icin ucge olanlar var onlardan alma dusuncesindeyim

ben çoğunlukla sele altı cantada eşya tutuyorum telefonuda gidon boğazının oraya takıyorum ama kışın meçburen çanta gidon a takılan çantayı kullanıyorum

@kaan t

Bu çantaların kullanıcısısınız tavsiyeniz internetten siparişini verip beklemem mi yoksa özellikle istanbulda şurası var gidip rahatlıkla aynı fiyata bulabilirsin diyebilceğiniz bi yer varmıdır

Fotograftaki urunun L boyuni kullaniyorum. 5.7" telefonum ve tum yedek parcalari, ruzgarligi gayet kibar bir sekilde tasiyabiliyorum. Dize surtmuyor.

sürtmüyor
sıkıntı yok

semcanta'nin kadro heybesine bir bak derim. kullaniyorum. bir sikintisi yok.yerli.ucuz.is goruyor.

Sürtmüyorsa alıyorum arkadaşlar teşekkürler ilginiz icin semcantayada baktim oneri icin tesekkurler

Geri