3-5 tl ye bi akord anahtarı satın al yamuk olan kısmı sık gevşet farklılıkları göz önunde bulundur deneyerek bul heh ozaman kalıcı olarak öğrenırsın ilk seferde jantın tamamen akorunu bozabilirsin ama öğrenıyosun sonuçta
ben kendi bisikletimin akordunu yaptım 0 olmadı fakat eskisinden çok daha iyi. birde lastikleri çıkarmadan yapmışım şansımdan olsa gerek patlama yaşamadım. öncelikle teller belli bi gerginliğe getir daha sonra jant ne taraftaysa o tarafı gevşet yada karşı tarafındaki teli sıkman yeterli çok zor bişey degil sadece biraz denemek gerekiyor
teşekkürler arkadaşlar (jant ne taraftaysa) bu kelimede neyi kastedtiniz biraz açarmısınız anlayamadım akort ayarı videosu elinizde varsa buraya eklermisiniz?
yani ortayı doğru eksen kabul edersek sağa doğru yamulduysa sol taraftakileri sıkıyorsunuz ,sola doğru yamulduysa sağ taraftakileri sıkıyorsunuz bu arada öyle çok da değil ufak ufak çeyrek yada yarım tur döndürerek
@Serkan Mıstınoğlu Abi şu an aktarıcı ve ruble de alıyorum elim değişmişkten aynı yerden olsun dedim direkt bunu alayım madem 5 lira kalsın cebimde Teşekkür ederim