Scudo Sports

akord ayarı

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
akord ayarı hakkkında çok konu var ama açmam lazımdı akordlar yamuk bende bozuk.frenler gevşemişti sıkınca tabiki yamuk olduğu için akord frene basmadan bile pabuçların birisi janta temas halinde buda yüzde 50 enerji kaybı yaratıyor daha 13 ümdeyim :D yakınımda iyi bisikletçi var yarın açık akord jant telinin yamulmasımıdır.evde gündelik eşyalarla kendim yapabilirmiyim ya da bisikletçiyeyaptırsam ne kadar para alır sizce normali nedir.

• Beğen
Tepkiler: Burak Sakarya
Scudo
Evde gündelik eşyalarla öyle bir işe kalkışmamanız tavsiye edilir.!Daha sonra doğucak sonrunlardan başın ağrıyabilr.. :) Mahalle arasında bir bisikletçiyse çok yamukta değilse ortalama 10-TL civarı alır(bir janta)

çok pahalıymış yha benim jant setim 50 eder mi acaba :D salcano nova 2010 jantı

ei sen penseyle tel başlarına giriş..sonra bir 50 tl daha verirsin :D

:) Emircim ben yakın zamanda uygun fiyata bir v profil jant aldım çifti 80 liraya mal oldu.Artık hiç akord yaptırmıyorum.Kilom 86 kaldırımlardan hoplayıp zıplıyorum banamısın demiyor :)

:D yeni shimano xtr alan jant seti mi alsak yada slx falan 700 tl m var şimdilik bi kulüp bulabilsem kendime yol bisikletini garanti etsek.dağ bisikletim evrişm geçircek:D

burak kilon 86 mı sen kaç yaşındasın yha senin ynında çok tıfıl kaldım bu arada bilgi için teşşekür hangi marka jantlar ağırlık durumu nedeir ve maddesi

:D olum yaş 17.Boy 1.80
Jantın markasını hatırlamıyorum.GÜney kore malı birşeydi.Hafifiliği salla.Bunları çıkartıp alacağım yeni mtbye takarım diye düşünürsen kurtarmaz.Çok muntazam birşey değil ama dayanıklılığına garanti veririm :,)

teşşekkürler bu arada benim yaş 13 :S

Bebe :D
Şaka lan şaka :D
Bisikletçiler arasında yaşın lafı yapılmaz :)

Geri