Scudo Sports

Akord ayarı hk.

alwaysace

Aktif Üye
Tepki
248
İsim
Osman
Başlangıç
2002—03
Bisiklet
Canyon
Merhaba
Bugün sürüş yaparken on tekerden ses duydum az önce kontrol ettim. Arka tekerde 1 tel hizasi ön tekerden yaklaşık yarım tekere denk gelen kısımda fren pabuclarina sürtünme oluyor sanırım hafif akord bozukluğu var. Yalnız bunun için tamir standım yok ve buna 30 euro vermek te istemiyorum fren pabuclarina gelen sürtunmeye göre akord ayarını yapmak sizce sağlıklı olur mu ?

Scudo
Merhaba. Biraz akort ederek sürtünmeyi düzeltebilirsiniz. Youtube da bununla ilgili videolar mevcut.. :)

@alwaysace
Sn alwaysace sitemizin üyesi İki Teker Bir Adam'ın hazırladığı jant akord ayarı videosu sizin sorununuzu çözecektir.

Esen kalın.

Akord videolarına ulasabiliyorum sadece bahsettiğim yöntemin janta zararı olabilir mi sonuçta videolardaki standa sahip değilim !

@alwaysace idareten o sekilde yapabilirsiniz evet.

• Beğen
Tepkiler: alwaysace
Jantı el-ayak gücü ile baskı uygulayarak yamultmadığınız sürece sorun olmaz. Videoları izleyerek akord ayarı yapabilirsiniz. Çok ince ayarda zorlanabilirsiniz lakin, o kadar da takılmayın.

• Beğen
Tepkiler: alwaysace
Teşekkür ederim

+ çeşitli akord anahtarları mevcut hangisinin uyacagini nereden anlayabilirim ?

(link)

Sanirim en ideali bu

@alwaysace Linkteki üründen bende var, benimki Topeak marka. Çoğu jant telini destekliyor, uyumlu olur sizin jantınıza.

Geri