Scudo Sports

Akord ayarı bozuk olması tekere zarar verir mi?

Cevap için teşekkürler bu arka aktarıcınin janta girmesini engellemek mümkünmu

Jantı biraz inceledim jantta birşey göremedim teller aktarıcınin janta girmesi sonucu göbeğin ordan kırılmış vede yaşadığım bölgede pek fazla iyi bisikletçi yok ondan dolayı daha götüremedim bir sağ bir sol yaparak gidiyor teker birde bu arka aktarıcının janta girmesi engellemek mümkün mü daha iyi bir aktarıcı ile engellenirmi arka aktarıcı tourney
Aktarıcı kadroya bağlandığı için sabittir. Çemberin yörüngesi bozulduğu için aktarıcı tellere değecektir, aktarıcıdan önce zaten kadroya sürtecektir jant. Akort yapıldıktan sonra hiçbir sıkıntı kalmaz. Yine zorlayıcı hareketlerde bulunursanız yüksek ihtimal yeniden kırılacaktır teller çünkü alt seviye ürünler pek dayanıklı değil. Aktarıcının burada kalitesi önemli değil. Jant telleri kırıldıktan sonra her türlü araya girer. Eğer Konya merkeze yakınsanız Murat ustaya götürebilirsiniz. Google maps'ten konumuna ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Darks
Scudo
Cevap için teşekkürler bu arka aktarıcınin janta girmesini engellemek mümkünmu

Jantı biraz inceledim jantta birşey göremedim teller aktarıcınin janta girmesi sonucu göbeğin ordan kırılmış vede yaşadığım bölgede pek fazla iyi bisikletçi yok ondan dolayı daha götüremedim bir sağ bir sol yaparak gidiyor teker birde bu arka aktarıcının janta girmesi engellemek mümkün mü daha iyi bir aktarıcı ile engellenirmi arka aktarıcı tourney
Normal seyir halindeyken aktaricinin janta girmemesi için öncelikle vites ve akord ayarları düzgün olmalı. Tourney başlangıç seviyesi bir aktarıcı olsa da kötü ve kalitesiz değildir ancak yüksek atlama ve ziplamalara da gelmez. Şehir içi ufak tefek zıplamalar da problem olmaz ama sizin yaptığınız gibi 1 metre oldukça fazla. XC bisikletle yüksek atlama yapıyorsanız kilitli aktarıcı şart bence.

• Beğen
Tepkiler: Darks
Normal seyir halindeyken aktaricinin janta girmemesi için öncelikle vites ve akord ayarları düzgün olmalı. Tourney başlangıç seviyesi bir aktarıcı olsa da kötü ve kalitesiz değildir ancak yüksek atlama ve ziplamalara da gelmez. Şehir içi ufak tefek zıplamalar da problem olmaz ama sizin yaptığınız gibi 1 metre oldukça fazla. XC bisikletle yüksek atlama yapıyorsanız kilitli aktarıcı şart bence.
Kilitli aktarıcı hangi serilerde var acaba acera Altus falanda varmı

Geri